Real se vratio pobjedama: Modrić cijelu utakmicu proveo na klupi

Foto: GuliverImage/900/Cordon Press

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nogometaši madridskog Reala vratili su se pobjedama nakon poraza u prošlom kolu od gradskog rivala Atletica. U 7. kolu Primere s 2:0 slavili su protiv Las Palmasa.

Madridski klub poveo je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela preko Brahima Diaza, a pobjedu je potvrdio Joselu u 54. minuti na asistenciju Rodryga.

Ono što je zabrinulo madridski puk je nova ozljeda u njihovim redovima. Problem za Real mogla bi biti ozljeda Davida Alabe koji je izašao iz igre krajem prvog poluvremena.

Modrić bez nastupa

Dokapetan Luka Modrić, nakon što je loše odigrao u porazu protiv Atletico Madrida (3:1) kada je zamijenjen na poluvremenu, utakmicu protiv Las Palmasa odgledao je s klupe.

Oko Luke Modrića sve se više spominje odlazak iz Reala zbog male minutaže. Očekivalo se da će manje igrati, ali navodno ni on samo nije mislio da će biti toliko malo. Najviše se priča o prelasku u Inter Miami, ali sve su to samo nagađanja.

Real je na drugom mjestu s 18 bodova, jednim više od Barcelone i jednim manje od Girone. Las Palmas je 17. s pet bodova iz sedam utakmica.

Srbija Hrvatskoj oduzela Svjetsko prvenstvo: Grad za sve krivi predsjednika saveza

Autor:Dnevno.hr/ I.L

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr