Jennifer Aniston o tajni izgleda: ‘Izbjegavam stres, spavam kada god mogu, jedem zdravu hranu’


VITKA I ZAVIDNA LINIJA

Četvrtak, 28.9.2023. u 23:44

Glumica je pozirala na naslovnici američkog magazina, pokazala je isklesane trbušnjake i vitke noge

Jennifer Aniston (54) već se godinama mnogi dive na vitkoj i utreniranoj liniji, a sada je glumica progovorila o tajnama svog mladolikog izgleda. Pozirala je na naslovnici magazina CR Fashion Book, a u intervjuu je otkrila da tajna nisu mukotrpni treninzi i sati provedeni u teretani. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Glumica je nosila kombinaciju modne marke Valentino, koja je podrazumijevala kratku košulju ispod koje se nadzirao grudnjak, kravatu i crne hlače. Sve zajedno istaknulo je njezin mišićavi trbuh, dok je na drugim fotografijama pokazala vitke noge u kratkom kaputu. 

– Pijem puno vode, krećem se svakodnevno, pokušavam jesti zdravu, svježu hranu i pokušavam spavati koliko god je to moguće. Taj zadnji dio je izazovan za mene, ali je važan – rekla je Jennifer. 

Foto: Instagram/Rex/Guliver Image/Pixsell

Dodala je i da se pokušava kloniti nepotrebnog stresa. 

– Pokušavam biti jako pažljiva o tome što i o čemu razmišljam. Naš svijet prolazi kroz neke izazove i znam da je svima jako stalo, ali ponekad mislim da je važno isključiti negativne misli – poručila je Aniston. 

Foto: Frazer Harrison

Podsjetimo, Jennifer je nedavno započela suradnju s tvrtkom Pvolve koja se bavi fitnessom na jednostavniji način.

– Pvolve je jedinstveni pristup koji uzbuđeno dijelim s drugima, to je bilo transformativno za mene. Sa svakog treninga odlazim puna energije i snage, ali nisam iscrpljena – rekla  je Jennifer. 

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr