Snimka užasa u Zagrebu, pao je pred ciljem i udario licem o kolnik

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Završeno je osmo izdanje biciklističke utrke CROrace. Slavio je Venezuelanac Orluis Alberto Aular (Caja Rural-Seguros RGA)  iako je sve moglo biti drugačije.

Pobjednik je  je pao 200 metara prije cilja posljednje etape pored Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, dok je pobjednik te posljednje dionice vožene sa startom u Samoboru Novozelanđanin Campbell Stewart (Jayco-AlUla).

Aular se točno na oznaci od 200 metara prije cilja sudario s jednim od vozača Bahrain Victoriousa te završio u ogradi te nije mogao sudjelovati u završnom sprintu iako je bio odlično pozicioniran.

Drama na kraju

Priliku za slavlje je tako dobio  iskusnom Norvežaninu Alexanderu Kristoffu. Kristoff je bio u vodstvu sve do 30-ak metara prije ciljne linije, a tada ga je ipak pretekao Stewart pa je 36-godišnji Norvežanin završio drugi kako u etapi tako i u konačnom redoslijedu. Treće mjesto u Zagrebu osvojio je Slovenac Gal Glivar (Adria Mobil).

U konačnici je Aular ostvario tri sekunde bolje vrijeme od Kristoffa, dok je treći u ukupnom redoslijedu Britanac Ethan Hayter (INEOS Grenadiers) sa sedam sekundi slabijim vremenom od Aulara.

Kristoff je ipak osvojio plavu majicu namijenjenu najboljem sprinteru u utrci, zelenu majicu za najboljeg penjača osvojio je Nijemac Jonas Rapp (Hrinkow Advarics), dok je bijelu majicu za najboljeg mladog vozača osvojio Amerikanac Magnus Sheffield (INEOS Grenadiers).

Video pada pogledajte OVDJE.

Iznenađenje u momčadi za veliki poljudski derbi: Ovaj potez jasna je poruka navijačima

Autor:Dnevno.hr/ I.L

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr