HDZ odbrusio Milanoviću zbog napada na premijera: “Očekivano, sitni zavidnik”

Predsjednik Zoran Milanović rekao je u utorak da porezna politika ne može biti “uzimam ti na mostu i vraćam ti na mostu”. Dobio je odgovor iz HDZ-a.


Predsjednik Republike Zoran Milanović rekao je u utorak da porezna politika ne može biti “uzimam ti na mostu i vraćam ti na mostu”, osvrnuvši se na jučerašnje izjave premijera Andreja Plenkovića koji je ustvrdio da “netko plasira lažne teze o najavljenoj poreznoj reformi“.

Kladio bih se da je riječ o vokabularu stranačke škole u Kumrovcu – plasiraju se teze’, rekao je Milanović novinarima nakon konferencije posvećene ’10 godina RH u EU’. nije oporbeni političar, analitičar ili kandidat za premijera, niti će to biti.

Stigao mu je odgovor HDZ-a.

„Očekivano, sitni zavidnik Milanović protivi se novom povećanju plaća građana jer će time postati još vidljivije koliko je njegov premijerski mandat bio očajan.

U Milanovićeve i 4 godine SDP-a prosječna je plaća porasla za samo 2,8%, au mandatu Andreja Plenkovića za više od 50%! Pritom ne računamo novo podizanje primanja nakon 6. kruga porezne reforme naše Vlade.

Milanović ujedno već izlizanom forom “napadni da ne budeš napadnut” pokušava opravdati svoje omiljene ortake, a nesposobne gradonačelnike, posebno posrnulog Ivicu Puljka“, napisao je HDZ na Facebooku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr