Dinamo potpisao igrača Bayerna: Mladi Vatreni novo pojačanje u napadu

Foto:Cal Sport Media via AP Images/Guliverimage

Autor: Dnevno GIŠ

Kako smo već danas pisali, u Dinamo je na liječničke preglede u utorak došao je mladi igrač Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije Gabriel Vidović, koji je u večernjim satima i potpisao ugovor s Modrima na godinu dana.

Gabirel Vidović velika je nada Bayerna, oduševljavao je u mlađim kategorijama Bavarskog giganta, ali nije dobio pravu priliku u Munchenu.

Prošlu sezonu Vidović je proveo na posudbi u Vitesseu, za koji je zabio četiri gola u 25 nastupa, a mladi 19-godišnjak najbolje se snalazi na krilu.

GABRIEL VIDOVIĆ TO DINAMO!

The 19-year-old is just a step away from becoming a Modri! He’s coming on loan with an option to buy, the fee is around €4m for Dinamo to buy him.

Bayern have also put in a buy-back clause which is around €12m.#Dinamo #Vidović #Bayern pic.twitter.com/3r8tmWTKXL

— Croatian Football (@CroatiaFooty) August 29, 2023

Mogućnost otkupa

Mladi hrvatski reprezentativac stiže iz Bayerna na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora, a posudbu će Dinamo platiti 500 tisuća eura, a u slučaju otkupa od Bayerna, Modri će platiti četiri milijuna eura odštete.

Bayern se isto osigurao u poslu pa ako Vidović zabljesne u Dinamu, kako izgleda svi očekuju, Bavarci će imati mogućnost otkupiti ga od Modrih za 12 milijuna eura.

Dolazak Vidovića ne iznenađuje, otišao je Ivanušec, ozlijedio se Stojković, a Kačavenda mora na operaciju, Fran Topić otišao je put Rudeša, tako da krilne pozicije su postale odjednom tanke.

Jako loša vijest za Hrgovića, Hrvat baš nije ovo nikako zaslužio

Autor:Dnevno GIŠ

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr