'ODMORI SE, LUDO MOJE. VOLIM TE!' Od kultnog splitskog redatelja opraštaju se poznati, a javila se i sestra: 'Borio si se kao najbolji'

Facebook/Žare Batinović

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

U petak u večernjim satima, nakon teške borbe za život, preminuo je splitski redateljŽare Batinović koji se od siječnja borio s upalom pluća i posljedicama zaraze koronavirusom. Na društvenim mrežama oglasila se njegova sestra Nensi Batinović koja je objavila emotivnu poruku.

“Odmori se, ludo moje. Volim te. Nije moglo biti. Borio si kao najbolji, ali…”, napisao je uz fotografiju Nancy.

Facebook / Žare Batinović

Na svom Instagram profilu, od Batinovića se oprostio i splitski sastav TBF koji je sa splitskim redateljem više puta surađivao.

“Danas nas je, na veliku žalost, prerano napustio naš dragi Žare Batinović, redatelj niza spotova za pjesme s početka naše karijere i jedan od najživopisnijih likova sa splitske scene. Kako smo se samo dobro zajebavali tih godina ekranizirajući Ye’n Dva, Malo san maka, Genije, Obračun kod Hakikija i kasnije UV zrake. Počivaj u miru, prika, fala ti na svemu”, dodali su.

Podsjetimo, vijest o teškom Žarinom zdravstvenom stanju javio je skladatelj Ernest Pelaić.

“Moj prijatelj Žarko Batinović nije dobro. Po riječima liječnika nalazi se u ozbiljnoj situaciji, životno je ugrožen, na aparatima i bez svijesti. Uzroci su mnogi… Trenutačno mu u disanju pomažu aparati. Bili smo dugi niz godina u svakodnevnom kontaktu i znam što bi on sada želio. Želio bi cirkus… isti onakav kakav je godinama javni radio”, napisao je tada.

Facebook / Žare Batinović

Inače, Žare Batinović režirao je spotove za naše najveće zvijezde, poput Severine, Gibonnija, Olivera, TBF-a, Parnog Valjka, Daleke obale, Nene Belana i drugih. Za mjesto “Teške boje” Gorana Bare osvojila je Porina.

Autor:Dnevno.hr / F.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr