'SAMO DA NADODAM!' Boris Novković oglasio se nakon razvoda i pokazao novi imdiž: 'Svima onima koji su uzurpirali moje ime…'

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

Nakon glasanja o razvodu s manekenkom Iris Volf koje nije niti potvrdio niti opovrgnuo, Boris Novković oglasio se na svom Facebook profilu. No iako su neki očekivali da će prokomentirati glasine, Boris se pohvalio novim imidžem. Naime skratio je svoje uvojke i pokazao novu frizuru.

“Mali šiš, ali ne ćevapi već sam mrvicu skratio kosu kod svog meštra Luke Lasovića, jednog od najboljih hrvatskih stilista ikada i njegove supruge Zdravke. Zdravka i Luka, hvala što već 40 godina pazite na moju frizuru” napisao je Boris.

Osvrnuo se i na lažni profil koji kolaju društvenim mrežama, a nose njegovo ime.

“Samo da nadodam, svima onima koji me obavještavaju o lažnim profilima na Instagramu, koja su uzurpirala moje ime, da nemam drugih profila osim službenog i da je plavi bedž orijentir autentičnosti tog Instagram profila, koji je jedini, moj i službeni. Oslobodite sve ostale profile Instagramu koje nosi moje ime i prezime, prijavite” dodao je Boris.

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Inače, Iris je od Borisa mlađa 25 godina, au braku su četiri godine u kojem se dobilo dvoje djece. Šuškanja o njihovom razvodu traju već neko vrijeme, a posljednja su potpirili njihovi susjedi koji ih već dulje vremena nisu vidjeli zajedno, a primijetili su i da na njezinim vratima više ne piše prezime Novković, nego samo Volf.

Autor:Dnevno.hr / F.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr