Tjedni pregled: pregršt atraktivnih poslova kod .debug partnera

Developerska konferencija .debug ove će se godine održati 15. i 16. lipnja, u zagrebačkom kampusu Algebre i susjednoj Laubi, kao i na proširenim prostorima između te dvije lokacije. Program nikada neće biti bogatiji, uz čak pet paralelnih staza, a više detalja o svemu možete potražiti na developerskom internetskom portalu debug.hr. Na istom mjestu potražite i ulaznice za ovogodišnji .debug, koje već brzo nestaju…

Na debug.hr je isto tako istaknuto oko 150 otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. U nastavku pogledajte što smo od njih izdvojili ovoga tjedna.

Top poslovi tjedna

Poslovna inteligencijavodeća konzultantska tvrtka čija su “core business” podaci i analitika istih, u potrazi je za Poslovni analitičar/arhitekt (m/ž). Idealan kandidat je osoba s iskustvom rada u telekom industriji te s više od 3 godine iskustva u implementaciji DWH ili BI rješenja i podatkovne arhitekture.


Izdvajamo i sljedeće otvorene pozicije u tvrtkama Newfire globalni partneri: Srednji jak/viši Full-Stack inženjer (Angular + .Net) i Srednji jak/viši Full-Stack inženjer (JS+.Net).

Objekte popunjavamo radi suradnje na projektu klijenta iz SAD-a koji već dvadeset godina tvrtkama diljem svijeta nudi usluge marketinga, testiranja i prilagodbe edukativnog sadržaja na više od 300 jezika.

Srednji jaki/viši full-stack inženjer (Angular + .Net)

U potrazi smo za osobom s najmanje 5 godina iskustva programiranja u relevantnim područjima (Angular 9 ili više, C#, .NET i .NET) te rada s Cloud tehnologijama (Azure, AWS, Google Cloud). Idealan kandidat ima izraženu sposobnost multitaskinga i prioritiziranja zadataka.

Srednje jaki/viši full-stack inženjer (JS+.Net)

Idealni kandidat za ovo radno mjesto ima više od 7 godina iskustva s .NET programiranjem te više od 3 godine iskustva s .NET Core programiranjem. Poželjna je viša razina znanja Agile principa i sposobnost multitaskinga i kritičkog promišljanja.

Newfire Global Partners svojim zaposlenicima nudi brojne pogodnosti, od kojih izdvajamo:

  • Potpuna fleksibilnost radnog vremena i izbora mjesta rada
  • Proračun za razvoj dodatnih znanja i vještina, certifikati
  • Program mentoriranja i rada na različitim projektima
  • Dodatno i dopunsko zdravstveno osiguranje, sustavni pregled i treći mirovinski stup
  • 24 dana godišnjeg odmora

Pronađite više informacija o njihovim drugim otvorenim pozicijama ovdje.


Produktivan trenutno traži više osoba na pozicijama Engineering Managera i Frontend Developera.

menadžer inžinjerstva: Tražimo Engineering Managera s dugogodišnjim iskustvom u razvoju koji će voditi tim od 7 do 10 programera i zajedno s nama izgraditi vrhunski SaaS alat. Za ovu poziciju tražimo osobu s najmanje 5+ godina iskustva u razvoju, poželjno full-stack, koja ima izvrsne komunikacijske vještine i sposobnost motiviranja članova tima, kao i odlučnost u provođenju inicijative i poboljšanju procesa unutar tima.

Odgovornosti:

  • Praćenje produktivnosti tima i definiranje ključnih metrika
  • Pomaganje članovima tima u razvoju boljeg razvoja, komunikacijskih i organizacijskih vještina
  • Sudjelovanje u razvoju tehnološke i poslovne strategije tvrtke
  • Razvoj brend strategije i podrška u procesu zapošljavanja

Frontend Developer: Tražimo JavaScript programere koji će raditi na frontend arhitekturi u našem Core i Infra timu i izgraditi “srce” našeg alata. Idealni kandidati trebaju imati 3+ godine iskustva u razvoju frontende, dobro razumijevanje Javascripta/Typescripta i web developmenta, iskustvo s barem jednim frontend stackom (React, Angular, Ember, Vue…) te žele pomoći kolegama i doprinose rastu tima i organizacija.

Odgovornosti:

  • Planiranje i razvijanje proizvoda
  • Pisanje i održavanje automatiziranih testova
  • Korištenje metrike za donošenje informiranih odluka
  • Pregledavanje pull zahtjeva članova vašeg tima

Ako se pronalaziš u našim opisima i želiš raditi u motiviranom i mladom vremenu na projektima za međunarodne kupce, ali ne nalaziš poziciju koja ti odgovara možeš li nam se javiti is otvorenom molbom – kažu iz Productivea.


Sgurnosna tvrtka Infigo IS popunjava nekoliko otvorenih pozicija.

Tester penetracije: Narodni – haker. Osoba koja traži sigurnosne propuste u različitim proizvodima, tehnologijama, mrežama, ako podaci o proizvodima vrlo je vjerojatno da će se u to nešto pokušati provaliti. Infigo IS ima jedan od najvećih hakerskih timova u ovom dijelu svijeta i radi s cijelim nizom industrije – makar se hakeri uvijek zamišljaju kao anarhiste, bijeli hakeri su pošteni narod s izrazito snažnom etikom jer im kroz prste prolazi puno informacija koje mogu napraviti itekavu štetu. Treba imati znanja o mrežnim protokolima i konceptima, znanje rada u više operativnih sustava (Windows, Linux, MacOS), iskustvo rada s komercijalnim ili open-source alatima za testiranje sigurnosti, a dodatan plus je i pokoji priznati sigurnosni certifikat.

Softverski inženjer: Opet narodski – programer. Infigo IS ima niz vlastitih sigurnosnih rješenja koja se u stalnom razvoju i poboljšanju te, kao i ostatak industrije, raduju novim pametnim ljudima. Trebalo bi baratati Pythonom, JavaScriptom, Javom ili C#-om, a dobro je znati i SQL. Veliki plus je rad s JQueryjem i Backbone JS-om, kao i poznavanje rada s Gitom i/ili SVN-om.

Inženjer informacijske sigurnosti: Narodni – integrator. U Infigo IS integratori integriraju Infigo i partnerska rješenja. Najčešće je riječ o integraciji Splunk platforme. Budući da šira javnost zapravo nema priliku raditi sa Splunkom, Infigo nudi edukaciju i obuku (certifikati za sve!). Ono što se traži od dobrih integratora je odlično poznavanje Windowsa i Linuxa (server varijante), vladanje mrežnim tehnologijama i konceptima, a nije loše biti raspoložen ni za neko putovanje ako to projekt zahtijeva.

Analitičar SOC razine 1: Nacionalni – studentski sigurnosni aparat za gašenje požara. Ovo je zapravo malo kompliciranije. Infigo IS je MSSP (Managed Security Services Provider) i pruža sigurnosne usluge raznim organizacijama. Kako bi to uspješno činili, između ostalog imaju tri razine SOC analitičara koji reagiraju na sigurnosne alarme koji dolaze od organizacija kojima se usluge pružaju. Oni na razini 1 (glavni studenti tehničkih fakulteta) preko SOC konzole prate sigurnosne alarme i rade inicijalnu analizu i ako se pokaže da se stvarno događa nešto što ne bi trebalo, eskaliraju stvari na višoj razini. Možda je najbolje pogledati oglas, sve jasno piše.


Za kraj ovog bogatog tjednog pregleda: ljubitelj traži full-stack junaka koji će voditi tim kroz razvoj softvera za klijente u zdravstvenom sektoru. Ako želite pridonijeti healthtechu i imate iskustva u vođenju tima, ovo bi moglo biti idealno mjesto za vas. Devōtov Full-Stack PHP tehnički voditelj će preuzeti upravljanje projektom i pomoći im da nastave stvarati vrhunske proizvode. Radit će se na projektu koji pomaže liječničkim, stomatološkim i specijalističkim ordinacijama da upravljaju svojim poslovanjem i lakše pružaju zdravstvenu skrb pacijentima.

Također, u Devōtu na istom projektu traže i Srednji/viši PHP programer s minimalno dvije godine iskustva u PHP-u. Ako ste zainteresirani za rad u agilnom vremenu i želite biti dio tima koji gradi visokokvalitetne proizvode koji oduševljavaju kupce, saznaj više o Devōtu. Naravno, ako mislite da ste pravi izbor za neku od ovih pozicija – prijavite se na oglas, poručili su.


Ove godine developerska konferencija .debug okupit će više od 40 najboljih domaćih IT tvrtki. Ulaznice potražite na debug.hr

Više o temiIzvor:Bug.hr