(VIDEO) PODIVLJALO VRIJEME RUŠILO DRVEĆE! Drama na velikom natjecanju: 'Ljudi su bježali kao mravi'

Foto: Screenshot

Autor: Ivor Krapac

Obično to bude sportska poslastica u kojoj gledatelji uživaju, ali ove godine, jedno od uglednih i neupadljivih natjecanja ostat će zapamćeno i pod dramama koje je izazvalo nevrijeme, s dolaskom nekoliko oluja i naletima vjetra uslijed kojih je skoro došlo do ljudskih žrtava.

Drama se odvijala na Augustu Mastersu, velikom turniru u golfu koji se održava u američkoj državi Georgiji. U jučerašnjem programu došlo je do naglog prekida natjecanja usred nevremena, a sirena za prekid oglasila se tek nakon što se srušilo nekoliko stabala i zaprijetilo sigurnosti gledatelja.

Spominje se pad tri velika drveta u drami u blizini gledatelja, s velikom opasnošću koja je prijetila. Sreća u svemu tome je što nisu ostale teže posljedice, nije bilo ozlijeđenih, no pamtit će se panika koja je nastala.

Nekoliko se stabala srušilo u Augusta Nationalu. Imanje je u međuvremenu evakuirano zbog loših vremenskih uvjeta. Nitko nije ozlijeđen, per @ESPNemitira.

Fotografije mjesta događaja Patrick Smith/Getty Images: pic.twitter.com/1ZsfYsjsPG

— SI Golf (@SI_Golf) 7. travnja 2023

O dramatičnim okolnostima pričala je jedna gledateljica na igralištu koja je sve pratila. “Razgovarala sam s prijateljima koji su bili sa mnom iu jednom trenutku smo čuli pucketanje”, rekla je žena.

“Onda smo vidjeli tri drveta iza malog jezerca, počelo je padati, a svi oko bili su kao mravi. Tako su se razbježali kod mjesta gdje je palo. Sva tri pala su u istom trenutku, nakon toga sam primila prijatelje za ruku i samo smo se pitali jesu li svi u redu. Zavladao je muk”, dodala je gledateljica o sceni koja je izazvala paniku.

Srušilo se drvo na The Masters 😧pic.twitter.com/9QfyXQz49P

— Sportske vijesti (@sportingnews) 7. travnja 2023

Zbog loših vremenskih uvjeta koji su ugrožavali igrače i gledatelje došlo je do prekida, a turnir se nastavlja danas.

Autor: Ivor Krapac

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr