U istarskom akvatoriju nestala dvojica ribara: Pokrenuta potraga, ali morala je biti obustavljena do jutra.

U istarskom akvatoriju nestala su dvojica ribara, a potraga koja je pokrenuta za njima nakon prijave nestanka obustavljena je zbog loše vidljivosti i pomorskih uvjeta te će biti nastavljena u jutarnjim satima.

GalerijaMorska patrola (Foto: Dnevnik.hr) Morska potraga (Foto: Dnevnik.hr) Potraga na moru, ilustracija - 1 +2Potraga na moru, ilustracija - 2


Potraga za dvojicom ribara koji su poslijepodne nestali u istarskom akvatoriju nastavlja se u srijedu ujutro.

Policija traži muškarca - 2FOTO Jeste li vidjeli ovog muškarca? Policiji bježi mjesecima, objavljeno što je napravioCarnival Valor kruzerVIDEO Velika potraga za putnicom: Nakon incidenta u hidromasažnoj kadi s lisicama na rukama skočila s kruzera

Kako su reporteri Dnevnika Nove TV Lini Dollar potvrdili iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, u utorak je u poslijepodnevnim satima, nakon dojave o nestanku dvojice ribara hrvatskog državljanstva, pokrenuta je koordinirana akcija potrage.

U akciji sudjeluju službenici Lučke kapetanije Pula, postaja pomorske i aerodromske policije Pula, Rijeka i Zadar, dok su postrojbe Obalne straže RH stavljene u pripravnost, stoji u odgovoru ministarstva.

Traganju su se, nastavlja se u priopćenju, pridružili i građani s vlastitim brodicamano površinska potraga za nestalima ipak je oko 20 sati privremeno obustavljena zbog nepovoljnih plovnih uvjeta na morute će se nastaviti po razdanjivanju.

O svemu je informirana i talijanska obalna straža.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 satia više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr