“Pokloni Za” vas savjetuje kako pronaći pravi poklon

Pokloni-Za” je Hrvatska internet trgovina za poklone za sve prigode. Pokloni za Božić, rođendan, personalizirani i unikatni pokloni. Radimo samo s hrvatskim dobavljačima i garantiramo za kvalitetu naših proizvoda. Sve proizvode smo isprobali i uvjerili se u njihovu kvalitetu i sigurnost.

Poklon za Valentinovo

Poklon za Valentinovo je definitivno jedan od onih oko kojih se stvara najviše stresa kod parova. Što pokloniti dečku ili curi za Valentinovo. Budući da ta veza nije tako čvrsta poput bračne veze treba voditi računa o materijalnim mogućnostima i ukusima primatelja poklona. Preniska ili previsoka cijena, ili loša prosudba ukusa primatelja, stvorit će negativan učinak.

Ishod razmjene poklona za Valentinovo je emocija kao što je ljubav. Obveza i uzajamnost tipične su karakteristike postupka darivanja za Valentinovo. Osjećaj da je neprimjereno ne darivati svog dečka ili curu za Valentinovo je izrazito jak. Napetost nastala prihvaćanjem poklona može se ublažiti poklanjajući dar zauzvrat. Ideje za poklon za Valentinovo možete pronaći i na našem web shopu.

Naš savjet je budite spremni za ovaj dan jer u suprotnom možete se naći u vrlo stresnoj situaciji kad vas vaš partner ili partnerica iznenadi poklonom na taj dan. Možda najbolji dar za Valentinovo su personalizirani pokloni. Nešto s posvetom svom partneru ili partnerici. Može to biti neki privjesak ili majica s natpisom ili bilo što, što će biti unikatno i posvećeno baš toj osobi.

Pokloni za Božić

Pokloni za Božić nekad su prava noćna mora. Toliko je osoba koje bismo željeli darovati na taj dan a jednostavno nemamo ideje za poklone za svakog a nismo ni u mogućnosti potrošiti velika novčana sredstva. Kupnja poklona za Božić po trgovačkim centrima koji su u to vrijeme krcati ljudima može biti dugotrajna, zamorna a nekad i bez zadovoljavajućeg učinka. Božićno razdoblje predstavlja više manje od polovice maloprodajne dobiti trgovačkih centara. Mi vam u na našem web shopu donosimo puno ideja za poklone za Božić za svačiji džep i za svačiji ukus. U miru iz svog doma možete pronaći pravi božićni poklon za sve koje želite darivati na ovaj posebni dan.

Pokloni za rođendan

Za rođendane darujemo supružnike, partnere, prijatelje ili članove obitelji. Kakvi trebaju biti pokloni za rođendan, kao što smo to prethodno naveli, ovisi najviše o jačini veze između onog koji daje i onog koji prima. Ako se radi o prijateljima treba voditi računa da se ne pretjera s vrijednošću poklona kako ne bismo doveli tu osobu u neugodan položaj. Obveza vraćanja poklona, pogotovo skupog, je značajna uzrok stresa i anksioznosti.

U slučaju vrlo skupih poklona primatelj se stavlja u položaj zaduženost, odnosno dužan je uzvratiti poklonom slične vrijednosti. To ne bi bio problem kada bi svi bili istih materijalnih mogućnosti. U stvarnosti to nije tako pa skupocjeni pokloni znaju prouzrokovati značajan stres kod primatelja. Ne želite to svom prijatelju, pa stoga imajte i to na umu.

S druge strane, neki darovi imaju mali ili nikakav stvarni učinak na odnos. Na primjer kad se vidi da je darivanje napamet. Prijatelju koji ne pije alkohol vi poklonite bocu alkoholnog pića. Ali čak i ovdje nedostatak bilo kakvog poklona može dovesti do oštećenja odnosa. Novac kao poklon za rođendan ukazuje na nedostatak truda ili empatija.

Nažalost, dok oni koji kupuju poklone, mogu uložiti znatno vrijeme u odabir poklona, mnogi se darovi za njihove primatelje smatraju neprikladnim. Primatelji takvog dara se može pitati postoji li neka suptilna poruka namjerno ugrađen u izbor poklona, ​​radije nego vjerovati da se radi o istinskoj pogrešci.

Poslovni pokloni

Poslovni pokloni važan su dio učvršćivanja veza između poslovnih partnera međusobno i poslovnih partnera i klijenata. Oni se obično poklanjaju za početak poslovne suradnje, Novu Godinu ili različite poslove domjenke. Poslovni darovi definiraju odnos dviju strana i utječu na primateljevo viđenje kvalitete odnosa. Za razliku od prethodnih kategorija ovdje nije toliko bitna trenutna jačina veze između davatelja i primatelja.

Više se gleda na buduću povezanost i suradnju koja se može ojačati ili oslabiti. I kod ove vrste darivanja postoji određena doza stresa koji se povećava u situacijama kada nema dovoljno saznanja o očekivanjima primatelja. U tom slučaju potrebno je uložiti znatan emocionalni napor u odabiru, posebno za primatelje koji imaju znatan utjecaj na darivatelje.Takav utjecaj može biti osoban (primatelj je bitan za darovatelja) ili na njegovu karijeru.

Stres se može povećati kada se dar daje u javnosti, kao na primjer na domjencima, kada je podvrgnut ispitivanju drugih. Također stres se povećava ako darovatelj smatra da je primatelj “izbirljiv” i da će vjerojatno biti očito ako smatra da je dar neprikladan.

Pokloni Za vam donosi i ideje za poslovne poklone. To su prije svega različiti poklon paketi ovisno dali se radi o muškarcu ili ženi. Iako sam dar može imati malu materijalnu vrijednosti, vrijeme darivanja i kontekst te simbolika, mogu vrlo pozitivno djelovati na buduću poslovnu suradnju između poslovnih partnera. Poslovni se darovi koristi za priznavanje i iskazivanje zahvalnosti.