11. HR Days konferencija: Priča koja traje

Najveći regionalni susret HR stručnjaka koji znaju da su zaposlenici srce i duša svake tvrtke, a briga o njima preduvjet poslovnog uspjeha, održat će se krajem ljeta – 20. i 21. rujna u Rovinju.

Pitajte tko vas je barem jednom posjetio, dobre su šanse da ćete se susresti sa sljedećim komentarom: „Konferencija HR Daysjedno je od onih nezaboravnih mjesta koja morate posjetiti… i kojima ćete se uvijek iznova vraćati!’“

Naime, tijekom deset godina postojanja Daysi su stekli status nezaobilaznog odredišta svih HR profesionalaca koji shvaćaju kako su zaposlenici srce i duša svake tvrtke.

Istovremeno, konferencija svim posjetiteljima nudi jedinstvenu priliku da doznaju kako privući i zadržati najbolje radnike te upoznati ljude koji su u praksi primijenili najnovije tehnike i strategije u upravljanju ljudskim resursima.

Srećom, prilika za posjet konferenciji ne pripada prošlosti, već se nudi i ove godine i to 20. i 21. rujna u jednom od najljepših gradova u Hrvatskoj (i šire!), u Rovinju!

Ovogodišnje, a ukupno jedanaesto po redu, izdanje konferencije okupit će neke od najboljih predavača iz svijeta ljudskih potencijala, koji će nas bliže upoznati s aktualnim temama i trendovima kao što su: HR StrategijaHR Posao Pumjetnik, Učenje&DrazvojUkupno Nagrade ja ZaposlenikEiskustvo.

Osim predavanja vodećih stručnjaka u industriji, ovogodišnja konferencija ponudit će se i raznovrsne i korisne radionice, panel rasprave i Masterclass.

Naravno, svjesni činjenice da je teorija sjajna, ali praksa je ipak ‘zakon’, u okviru konferencije će biti uručene nagrade tvrtkama koje se mogu pohvaliti Najboljim regionalnim HR praksama. Savršena je to prilika da iz prve ruke saznate kako se uspješne tvrtke nose s izazovima u upravljanju zaposlenicima te koja rješenja koriste kako bi unaprijedili svoje poslovanje.

Ne smijemo zaboraviti na zabavu…

Ne, HR Daysi nikad nisu bili samo priča o stjecanju novih znanja i vještina, već i povezivanju s kolegama i odličnom provodu. Stoga, nakon sadržajnih i vrijednih informacija ispunjenog dana, ne smijete propustitiHR noći Zabava!

Ove godine, na ples će nas hitovima natjerati genijalni Matija Cvekkoji će nas budnima držati sve do dugo u noć.

Rovinj je prekrasan grad, a HR Days konferencija će vam pružiti priliku da ga upoznate na najbolji mogući način.

Stoga, ako želite naučiti nešto novo o upravljanju ljudskim resursima, upoznati neke od najboljih stručnjaka u ovom području, družiti se s kolegama iz cijele regije i stvoriti nezaboravne uspomene koje ćete uvijek vraćati, ne propustite HR Dana konferencije.

Vidimo se u Rovinju!

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr