Bračni horoskop: Saznajte sve o vašoj vezi po datumu vjenčanja

ŠTO OČEKIVATI?

Bračni horoskop: Saznajte sve o vašoj vezi po datumu vjenčanja

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Brak započet u znaku Lava pun je strasti, ali i dramatičnih trenutaka. Može se zaključiti da dosade u ovoj vezi nema, to je sigurno. U stanju su se ponekad žestoko posvađati, a ponekad voditi strastvenu ljubav

Pronađite datum pod kojim ste se vjenčali u okviru jednog od horoskopskih znakova. To će vam pokazati pod kojim ste znakom sklopili brak, koje su njegove karakteristike i što možete očekivati.

POGLEDAJTE VIDEO: Najgori horoskopski znakovi

Iznad 21.3 – 20.4.

Partnerima u braku pod znakom Ovna uvijek je dinamičan i neće imati previše dosadnih dana u svom životu. Među njima uvijek ima trzavica, ali sve probleme uglavnom rješavaju vatrenim seksom. Možda se drugim ljudima njihova veza čini kao da nema budućnosti, ali oni uspijevaju riješiti sve probleme, a tako će biti iu budućnosti jer su iskreni i vrlo bliski.

Bik 21.4 – 20.5.

Odlika njihove veze je čvrst i stabilan odnos ispunjen romantičnim trenucima i strašću. Partneri vjenčani pod znakom Bika su vrlo privrženi jedno drugome, ali ponekad u tome pretjeruju, i to učiniti te mjere da zapostavljaju druge ljude oko sebe, što nije dobro za vezu.

Blizanci 21.5 – 20.6.

Partneri u vezi pod krinkom Blizanaca su skoro više prijatelji nego ljubavnici, iako vole seks. Dobri su prijatelji i ugodno im je živjeti jedno s drugima. Vole izlaske i druženja, a život u miru i tišini im je nezamisliv. Uglavnom nisu ljubomorni jedno na drugo, a velika prijetnja njihovom braku je upravo želja za zabavom i druženjem koja ih može udaljiti jedno od drugog.

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Rak 21.6 – 22.7.

Ova veza je puna topline, nježnosti i romantike. Partneri su vrlo povezani i oboje žarko žele djecu i veliku, sretnu obitelj. Mana njihove veze moglo bi biti to što su nekako ovisni jedno o drugome i baš svugdje idu zajedno. Zdravo je za vezu da se partneri ponekad razdvoje i svaki provede malo vremena sa svojim društvom.

Lav 23,7 – 22,8.

Brak započet pod znakom Lava puna je strasti, ali i dramatičnih trenutaka. Može se zaključiti da dosade u ovoj vezi nema, to je sigurno. U stanju su se ponekad žestoko posvađati, a ponekad voditi strastvenu ljubav. Ne, kako god bilo, uvijek se drže zajedno i neće pred drugima pokazati da imaju problem u vezi.

Djevica 23.8 – 22.9

Veza okrunjena pod znakom Djevice je dugovječna i stabilna, a oba partnera uživaju u osjećaju sigurnosti obiteljskog doma i to samo učvršćuje svoju vezu. Dramatične svađe kod njih su rijetkost već više preferiraju iskren razgovor o svakom problemu. Mana ove veze ponekad može biti nedostatak strasti.

Slobodno mjesto 23.9 – 22.10.

Ovaj brak prepun je nježnosti i romantičnih trenutaka, a ljubav je na prvom mjestu. Partneri jako paze jedan na drugoga pokušavaju ugoditi drugoj strani i paze da bračnog druga ne povrijedi. Strast održavaju romantičnim izlascima, večerama itd. Rijetko se svađaju, a upravo to bi mogao biti problem jer među njima može nedostajati iskrenosti, a to vodi potiskivanju problema što može loše završiti.

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Škorpion 23.10 – 22.11.

Među partnerima rođenima pod znakom Škorpionasve je prepuno emocija, a veza im je strastvena i puna uzbuđenja. Seks im je vrlo bitan, pa čak i najvažniji razlog za opstanak veze. U ovom braku može biti puno svađanja i ljubomornih ispada što ga stavlja na veliku kušnju. Žele li da im brak potraje, oboje moraju pokazati više tolerancije.

Strijelac 23.11 – 21.12.

Partneri se u ovom braku uzajamno vrlo poštuju i pokušavaju razumjeti jednog drugog. Povjerenja je među njima puno tako da tu nema mjesta za previše ljubavi i sumnji. Oni su prisni i među njima nema tajne, a oboje su svjesni koliko je važno da partner ima određenu dozu slobode i samostalnosti.

Jarac 22.12 – 19.1.

Ova veza je stabilna i partneri su u njenom osjećaju sigurni. Nježnosti i romantični trenuci tu nisu na prvom mjestu, ali uzajamno poštovanje je. Svađanja i emotivnog manipuliranja u brakovima pod znakom Jarca je mali, a partneri probleme rješavaju odmah. Ako dođe do žustre rasprave, to je samo prilika da se sve iskreno prokomentira. Partneri u ovom braku morali bi malo poraditi na bliskosti kako se bliskost između njih ne bi izgubila.

Vodenjak 20.1 – 19.2.

Tu se radi o neobičnoj, ali interesantnoj vezi u kojoj partneri savršeno odgovaraju i na dobrom su putu za dug brak i sreću, iako bi drugi ljudi mogli zaključiti suprotno. Među njima nema ljubavi, ali se može pojaviti potreba za nametanjem nekih svojih navika ili želja za mijenjanjem drugoga, a to bi moglo uništiti vezu.

Poljubac za oltarom

Foto: Unsplash

Ribe 20.2 – 20.3.

Brak pod znakom Riba ima dobru predispoziciju da bude čvrst, stabilan i pun ljubavi. Ponekad može doći do svađe, ako iu drugim vezama, ali su oba partnera vrlo brižna i sve će se pokušati riješiti tako da se druga strana ne povrijedi, a rado će se i žrtvovati za spas. U njihovom braku puno je nježnosti, romantičnosti i duboke povezanosti.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi