Garmin donosi AMOLED zaslon na svoje najnovije Forerunner satove

Garmin je ovoga četvrtka predstavio Forerunner 265 i Forerunner 965 pametne satove za trkače, koji se prvi u seriji mogu pohvaliti s AMOLED zaslonima u boji s uvijek uključeno opcija. Unatoč ovom novitetu, satovi su i dalje zadržali stari dizajn s pet fizičkih tipki.

Forerunner 265 ima niz alata za praćenje performansi tvrtke Garmin Firstbeat Analytics, kao što su VO2 max, status izvedbe, izvedba treninga i više. Trkači unutar aplikacije Garmin Connect mogu primati dnevne prijedloge za trening na temelju informacija o njihovoj posljednjoj utrci i mogu koristiti besplatne planove Garmin Coach.

Sat ima i PacePro značajku, SatIQ tehnologiju te višepojasni GPS. Tu je i Pulse Ox senzor na zapešću, Body Battery za praćenje energije kroz dan, mogućnost praćenja spavanja, stresa menstrualnog ciklusa trudnoće i više. Uz zdravstvene funkcije, Forerunner 265 može primati obavijesti, preuzimati pjesme sa Spotifya, Deezera i Amazon Musica za slušanje bez mobitela te beskontaktno plaćati pomoću Garmin Paya.

Forerunner 265 dostupan je po cijeni od 499,99 eura u veličinama od 42 i 46 milimetara. Prema Garminu, manja verzija ima bateriju koja omogućuje do 24 sata autonomije s uključenim GPS-om i do 15 dana u modu pametnog sata. Veća verzija trebala bi trajati do 20 sati s uključenim GPS-om i do 13 dana bez njega.

Forerunner 265 📷 Fotografija: Garmin
Preteča 265 Fotografija: Garmin

Preteča 965

Iz Garmine kažu da se Forerunner 965 nadovezuje na Forerunner 265, dodajući dodatne metričke performanse, ugrađeno mapiranje i mogućnost pohranjivanja više pjesama izravno na sat. Ovaj sat ima funkciju za praćenje kratkoročnog i srednjoročnog omjera opterećenja, što može pomoći sportašima da spriječe ozlijede od prenaprezanja.

Sat ima i uvid u izdržljivost u stvarnom vremenu, ClimbPro značajku za informacije o trenutnim i nadolazećim usponima te karte staza u boji. Forerunner 965 dolazi u 47-milimetarskoj inačici izrađenoj od titana te ima najveći Garminov AMOLED zaslon od 1,4-inča. Iz tvrtke kažu da mu baterija s uključenim GPS-om traje do 31 sat i do 23 dana bez njega. Dostupan je za kupnju po cijeni od 649,99 eura.

Forerunner 965 📷 Fotografija: Garmin
Preteča 965 Fotografija: Garmin

Više o temiIzvor:Bug.hr