Joberty, platforma za zapošljavanje, pokreće regionalni blog na engleskom jeziku

Naš partner Joberty obavijestio nas je o novim uzbudljivim promjenama koje su uvelike, pa u nastavku pročitajte kako su ih predstavili…

Kada smo započeli našu Joberty priču, imali smo jasnu viziju daljnjeg regionalnog širenja. S vremenom smo ušli na nekoliko tržišta, na svima unaprijedili platformu s Jobertyjem 2.0, a sada idemo dalje. Napredovali smo, postali smo regionalni, a sada je vrijeme da i naš blog napreduje i krene u istom smjeru. Time sa zadovoljstvom možemo reći da predstavljamo regionalni blog Joberty.

Nikada se nismo zadržavali ili limitirali na tržištu, tako nam nije u planu niti sada. Ovime otvaramo daljnje mogućnosti, širimo vidike i više se povezujemo s klijentima, kao i korisnicima. Evo što smo spremili:

Što regionalni blog znači za vas kao čitatelja?

Odsada će blog tekstovi biti dostupni čitateljima na svim našim tržištima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Rumnjskoj, S. Makedoniji i šire. Tekst bloga napisan je na engleskom jeziku, što daje mogućnost onima iz Srbije, Rumunjske, Slovenije ili neke druge zemlje da ga čitaju i komuniciraju s njim. Tekstovi će biti obogaćeni s više detalja, pratit će najnovije trendove, spominjati će najvažnije osobe iz svijeta tehnologije te će pridonijeti kako vašem interesu tako i vašem znanju.

Što regionalni blog znači za sve naše partnere?

Regionalnim blogom osiguravamo veću vidljivost svih sadržaja koji se nalaze na blogu. Svi već znamo da u današnje vrijeme vidljivost nije bitna samo u područjima gdje poslujemo, već je važna iu konkurentskom području, području gdje se želimo razvijati i širiti itd. Time otvaramo put razvoju regionalne suradnje i stvaranju novih partnerstava, a priče i ideje dobivaju priliku proširiti se na sve strane regije.

Hoće li se izgled bloga mijenjati?

Osim što će tekstovi biti na engleskom jeziku i što će biti raznolikiji sadržaj, odlučili smo se na pregledniju podjelu kategorije. Zanimaju te DEV teme? Super! Čitaj sve o najnovijim tech trendovima, programskim jezicima, QA testiranju, WEB development alatima, umjetnoj inteligenciji i još mnogim drugim zanimljivim programerskim temama. Znamo da je ovo područje i zanimanje raznoliko, baš kao i naša DEV kategorija.

Naginjete li možda više HR strani? Imamo i to! U zaglavlju pronađite kategoriju HR, kliknite na nju i pronađite brojne članke vezane uz zapošljavanje, zadržavanje zaposlenika, beneficije koje programeri žele, sve o angažmanu zaposlenika i slično.

Uz DEV i HR, uvodimo još neke kategorije. To su VIJESTI & DOGAĐAJI, PROMO i EMPLOYER BRANDING. Sljedeći vikend je veliki tehnološki događaj u gradu, tvrtka xy otvara nove urede, održava se najveća IT konferencija, sve to ćeš naći pod kategorijom VIJESTI. Informirat ćemo vas o novim rješenjima koja provodimo za nas, za korisnike, za tvrtke, ali i sve one koje vas zanimaju.

Što se tiče PROMO dijela, on će sadržavati informacije o najnovijim događanjima, akcijama i promocijama. Ovdje dajemo prostor i slobodu nama i našim partnerima da podijelimo zanimljive stvari s IT zajednicom. U tijeku je informatička nagradna igra ili partnerske akcije, a sve to i više doznajte u PROMO dijelu Joberty bloga.

Često ističemo važnost EMPLOYER BRANDINGA tvrtki na našoj platformi, kao i objavama na društvenim mrežama i člancima na blogu. Time je EB dio dobio i svoju zasebnu kategoriju na Front Pageu blogu. Zanima te kako se predstavljaju najveće IT tvrtke, o kojima benefitima pričaju ili po čemu je baš njihova kultura unutar timova posebna? U Employer Branding dijelu ćeš moći čitati upravo to.

Također, dodali smo opciju gdje ćeš nakon svakog teksta moći ostaviti komentar. A svaki komentar ćeš moći označiti kao RELEVANTAN ili NERELEVANTAN. To ti zvuči poznato? Tako je. To si već vidio kod nas na platformi kod osvrta, kao iu Zajednici pri glasanju i protiv odgovora i pitanja. Pa zašto ne bismo ovo dodali i kod bloga?

Kao što smo s Joberty 2.0 radili na nekakvim UI/UX izmjenama, odlučili smo taj trend slijediti i kod bloga. Vizualni doživljaj jednako nam je važan kao i sadržaj koji objavljujemo, zato smo poradili na jednostavnosti i praktičnosti uz novu svježinu dizajna. Jesi li već pogledao? Što kažeš?

Mijenja li se dinamika objavljivanja?

ne S dinamikom ostajemo na istom. Tekst bloga kao i do sada objavljivat će se svakoga utorka u 10 sati ujutro. Kao što si već navikao, možda nas nova unaprjeđenja i ovdje čekaju. Sukladno vašim reakcijama, podložni smo promjenama, ali zasad pripremite kavu ili čaj utorkom u 10 i pripremite se na ono što ćete spremati za taj tjedan.

Da rezimiramo plan…

Princip ostaje isti, a najvažnije što nam se mijenja je jezik čitanja i pisanja. S regionalnim blogom želimo ostati u tijeku, omogućiti pristup svim našim korisnicima i klijentima prateći najvažnije globalne trendove u IT-u.

Želite li kao tvrtka pisati o svojim novostima ili želite educirati čitatelje sadržajem iz područja kojim se bavite? Odlično. Sada dobivate prostor i za to. Možete širiti svoje znanje, promovirati svoj rad i širiti mrežu kandidata i klijenata.

Ovime dajemo priliku i čitateljima da čitaju tekstove o trendovima IT tvrtki s bilo kojeg tržišta na kojem djelujemo. Zanima te kako posluju IT tvrtke u Srbiji, Hrvatskoj, Rumunjskoj, S. Makedoniji ili možda Bugarskoj i Sloveniji? Od sada sve možete pronaći na Joberty regionalnom blogu. Tko zna, možda ti se više vidi način rada kod susjeda, pa se uspiješ tamo i zaposliš ili otkriješ neku caku od druge ekipe, primijeniš je u svom poslovanju i riješiš problem? Mogućnosti je mnogo.

Dođi na Joberty blog i pogledaj što smo sve pripremili. Za svakoga ponešto!

Više o temiIzvor:Bug.hr