Premijera novog spota Natali Dizdar – ovakvu je još nismo vidjeli

by | ožu 3, 2023 | Lifestyle | 0 comments

Himna slobode Natali Dizdar

Pjesma izlazi uoči Dana žena, jer simbolično, kako objašnjava Natali prenosi poruku osnaživanja, slobode, neopterećenosti.

“Moja ljubav je slobodna, poruka je koja se ponavlja u pjesmi i koja zapravo prelazi granice onoga što je bilo, što je, i što će se eventualno dogoditi. Kada volimo onda smo slobodni, bez obzira u kakvoj ljubavnoj priči se nalazimo. Pa i onda kad to možda zaboravimo. U toj slobodi lezi naša snaga i ujedno ranjivost, a mislim da je upravo to poruka koju prenosi ova pjesma. Ona je zapravo univerzalna ali nosi jednu njezinu žensku empancipiranu energiju.” – objašnjava Natali.

Ispred Natali je puno posla jer si zadao velik zadatak za zadatak. Naime dovršava dva EP-a koji će već na jesen izaći u sklopu vinila.

“Nakon prošlogodišnjeg izlaska EP-a projekta BETI, u studiju sam završio još jedan koji će se naći na A strani vinila. B stranu sačinjavat će pjesme koje završavam s dečkima iz Porto morta. A i koncerti su lagano već krenuli. Imali smo romantični susret s Dubrovnikom u kazalištu Marina Držića za Valentinovo, a sljedeći su na redu Knin, Zagreb, Petrinja, Čakovec, Rijeka, Osijek. Ali o tome više uskoro.”

Pjesmu poslušajte na svim streaming servisima.

Foto: PR

Više o temiIzvor: Journal.hr

Premijera novog spota Natali Dizdar – ovakvu je još nismo vidjeli