Premijera novog spota Natali Dizdar – ovakvu je još nismo vidjeli

Himna slobode Natali Dizdar

Pjesma izlazi uoči Dana žena, jer simbolično, kako objašnjava Natali prenosi poruku osnaživanja, slobode, neopterećenosti.

“Moja ljubav je slobodna, poruka je koja se ponavlja u pjesmi i koja zapravo prelazi granice onoga što je bilo, što je, i što će se eventualno dogoditi. Kada volimo onda smo slobodni, bez obzira u kakvoj ljubavnoj priči se nalazimo. Pa i onda kad to možda zaboravimo. U toj slobodi lezi naša snaga i ujedno ranjivost, a mislim da je upravo to poruka koju prenosi ova pjesma. Ona je zapravo univerzalna ali nosi jednu njezinu žensku empancipiranu energiju.” – objašnjava Natali.

Ispred Natali je puno posla jer si zadao velik zadatak za zadatak. Naime dovršava dva EP-a koji će već na jesen izaći u sklopu vinila.

“Nakon prošlogodišnjeg izlaska EP-a projekta BETI, u studiju sam završio još jedan koji će se naći na A strani vinila. B stranu sačinjavat će pjesme koje završavam s dečkima iz Porto morta. A i koncerti su lagano već krenuli. Imali smo romantični susret s Dubrovnikom u kazalištu Marina Držića za Valentinovo, a sljedeći su na redu Knin, Zagreb, Petrinja, Čakovec, Rijeka, Osijek. Ali o tome više uskoro.”

Pjesmu poslušajte na svim streaming servisima.

Foto: PR

Više o temiIzvor: Journal.hr