Prošla je prva polufinalna večer 'Beovizije', pogledajte tko je sve prošao u finale natjecanja

NASTUPALO JE 16 IZVOĐAČA

Fotografija: Antonio Ahel/ATAIMages/PIXSELL

Natjecanje u kojem će se odlučiti tko će predstavljati Srbiju na Eurosongu održat će se u dvije polufinalne večeri i jednoj finalnoj. Ukupno će nastupiti 32 izvođača

U srijedu je održana prva polufinalna večer ‘Beovizije’, natjecanja u kojem će Srbija odlučiti tko će predstavljati državu na ovogodišnjoj Eurosongu u Liverpoolu. U četvrtak, 2. ožujka, bit će održano drugo polufinale, a finale je zakazano za subotu, 4. ožujka. Ukupno se okupljaju 32 izvođača, a tijekom prve polufinalne večeri nastupilo je njih 16.

Prvu polufinalnu večer vodila je televizijska voditeljica Dragana Koserjina i glumac Milan Marić.

Foto: Youtube/Snimak zaslona

Sve prisutne, kao i gledatelje iza malih ekrana iznenadila je srpska predstava na Eurosongu 2022. godine Konstruktivno (44), koja je izvela svoju pjesmu ‘In Corpore Sano’. Konstrakta je na sceni predstavila i svoju novu pjesmu ‘Evo, obećavam’, koja se sastoji od tri kraće pjesme, ‘Depresivna sam’, ‘Anksiozan sam’ i ‘Obećaj mi’, a za koju je snimila i video spot.

Foto: Youtube/Snimak zaslona

Od 16 kandidata u finalu prošlo je njih osmero, a oni su:

Stefan Maljković Sramežljivi‘Od jastuka do jastuka’

Stefan Zdravković Prince‘Cvet s Istoka’

CHEGI & Brothers Blues Band‘Svadba ili kavga’

Boris Subotić‘Nedostupan’

Luke Black‘Samo mi se spava’

Filip Baloš‘Novi plan, drugi san’

Nađa‘Moj prvi ožiljak na duši’

Empathy Soul Project‘Indigo’

Osim njih su u prvoj polufinalnoj večeri nastupali iMatija Zanatta ja Angela Cassini s pjesmom ‘Novi svijet’,Adem Mehmedović i pjesma ‘Osmeh’,Tijana Dapčevićkoja je izvela pjesmu ‘Mamim’,Filip Žmahers pjesmom ‘Čujemo se sutra’,Angellina i njezina pjesma ‘Lanac’,Bend ‘Hercenšlus’s pjesmom ‘Vremenska zona’,Savo Perovići pjesma ‘Presidente’ teIgor Stanojevićs pjesmom ‘Iza duga’. Ovih osam kandidata nije uspjelo ući u finale ‘Beovizije’.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr