(FOTO) OTKRIVENO KAKO IZGLEDA DEČKO DANIJELE MARTINOVIĆ: Markantni inspektor je pravi snagator i roker

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Nakon što je u Gloriji osvanula vijest da pjevačica Danijela Martinović ponovo ljubi, mnogi su željeli saznati kako točno izgleda kriminalistički inspektor Josip Plavića na to nije trebalo dugo čekati.

Iako je Plavić zatvorila profil na društvenim mrežama, neke fotografije su još uvijek javno dostupne, a Danijelin blizak prijatelj iz showa komentirao je kako je pjevačica “u sedmom nebu”.

“Ona vam je zaljubljena preko ušiju što se kaže i zaista sam sretna zbog toga. Zaslužila je imati pravog muškarca uz sebe koji voli, poštuje i neizmjerno cijeni. Sličnih su karaktera, slažu se u mnogim stvarima i napokon mislim da je Danijela pronašla čovjeka svog života”, rekla je prijateljica za Slobodnu Dalmaciju.

Kako saznaje Slobodna, iza Josipa je jedan propali brak u kojem je dobio kćer, kao bivšom suprugom je u vrlo dobrim odnosima.

Zagrebački policajac u estradnim je krugovima poznat i kao rock pjevač i gitarist. On je dio benda Izvan Zakona osnovanog 1991. godine u kojem svira gitaru i pjeva te uglazbljuje tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

Križ oko vrata, Ray Ban, poderane traperice, kožnate rukavice i prstenje

Prema dostpunim fotografijama na društvenoj mreži, vidi se da Plavić nosi križ oko vrata, njeguje rokerski stil odijevanja, a nezaobilazan detalj njegova imidža su naočale Ray Ban, poderane traperice, kožne rukavice i prstenje. Osim toga, zaljubljenik je u paintball i potpredsjednik jednog paintball kluba.

Fotografija: Facebook

Podsjetimo, prije Plavića, Danijela je bila u dugogodišnjoj vezi s pjevačem Petrom Grašom te u trogodišnjoj braku s kolegom Markom Perkovićem Thompsonom od kojeg se crkveno rastala, stoga postoji realna mogućnost da Danijela ponovo stane pred oltar usprkos prethodnom braku.

‘PROTIV SVOG SRCA NISAM MOGLA’! Danijela Martinović potpuno iskreno: ‘Od suze ne treba bježati, nikad ih se nisam odricala’

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr