Zara proljetna kolekcija donosi fokus na neutralne basic komade

Proljetne kolekcije već su odavno stigle u omiljene brendove, a polako počinjemo pripremati garderobu za nešto toplije dane. Modni fokus je na opuštenim i jednostavnim kombinacijama, a nove kolekcije su sinergija vibrantnih i minimalističkih komada. U svakom smislu ovo proljeće možete kreirati različite kombinacije ovisno o stilu koji preferirate. Posebno bismo izdvojili novu Zara kolekcija koji se fokusira na neutralne i bazične komade u bež nijansama. Osim toga, ove komade u kampanji kombiniraju s predimenzioniranim detaljima i tako kreiraju zanimljivu odjeću. Što vas očekuje u novoj proljetnoj kolekciji, saznajte u nastavku.

Statement komadi koje možete nositi od jutra do večeri

Iako je ove sezone naglasak na upečatljivim kombinacijama ponekad samo želimo uskočiti u povoljnu i jednostavnu kombinaciju. Statement komadi olakšavaju nam kreiranje outfita za svaki dan, a neće nam brzo dosaditi. Komad u koji definitivno želimo uložiti je baloner. Zara nudi predimenzionirani dugi model u kojem smo se zaljubili na prvi pogled. Riječ je o kabanici koju predlažemo kombinirati s ostalim bez komadima i tenisicama kako biste stvorili cool kombinaciju koja asocira na Skandi estetiku.

No, osim balonera, u ponudi imamo i razne komade gabardina koji su namijenjeni zajedničkoj izradi. Ne, sve te komade možete kombinirati s drugim kombinacijama jer su jednostavni i bazični.

Više o temiIzvor: Journal.hr