Snimka potjere u Pazinu: Pijani vozač BMW-a bježao od policije i pokušao ih izgurati s ceste

IMAO 1,52 PROMILA

Fotografija:

Petnaestak kilometara od Pazina do Baderne pokušavao je pobijediti, ali su ga na kraju uspjeli uhvatiti i svladati.

U petak navečer pijani vozač BMW-a pokušavao pobjeći policiju, a dio potjere zabilježile su nadzorne kamere. Sirene su uključili ispred naše kuće kada su se jurili za tim autom. Nakon toga su ga još neko vrijeme lovili po gradu, barem mi se tako čini jer su se sirene još čule, kazao nam je čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO: Dramatična potjera u Istri

Istarska policija priopćila je da su 3. ožujka oko 21.30 sati njezini službenici uočili BMW pulske registracije kako skreta u Ulici 43. Istarske divizije, pa su ga pokušali zaustaviti.

Vozač je pod utjecajem alkohola od 1,52 promila odbio postupiti po izdanim znakovima policije za zaustavljanje te je povećao brzinu, nastavio činiti prometne prekršaje i ugroziti sigurnost prometa sve do Baderne, stoji u priopćenju.

Kada su ga policijski službenici pokušali zaustaviti, vozač je, u namjeri da ih spriječi u obavljanju službene dužnosti, udario u policijsko vozilo pokušavajući ga izgurati van kolnika.

S obzirom na to da je 35-godišnjak i nakon toga nastavio s činjenjem protupravnog ponašanja i pokušao pobijediti, policijski službenici su ga uhitili i uz primjenu sredstava prisile priveli u policijsku postaju, javljaju iz istarske policije

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u subotu u večernjim satima, uz kaznenu prijavu, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr