SRPSKI MEDIJI: 'VELIKI PROBLEM ZA MAMIĆA'! 'Postoji sumnja da je ukraden, na meti je istražitelja'

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/PV

Zoran Mamić, bivši trener i sportski direktor GNK Dinama koji se s bratom Zdravkom u Hercegovini nalazi u bijegu od hrvatskog pravosuđa ostao je bez skupocjenog Mercedesa, kao što smo već pisali. A sad je to tema i brojnih – inozemnih medija.

Naravno, Mamić je najzanimljiviji u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Srbiji, pa tamošnji mediji pišu o problemima slavne braće.

Naime, kako saznaje hercegovina.info Mercedes Benz AMG GT 63 S koji prema tržišnoj cijeni vrijedi 132 tisuće eura bio je na meti europskih istraživača zbog sumnje da je otuđen na području Europske unije.

Tema brojnih medija

Čini se da je Mamić mlađi bio žrtva nekog od prodavača koji se bave trgovinom automobila, a kupca ovog skupa Mercedesa sumnjivog porijekla pronašao je upravo u njemu.

Po raspisanoj potrazi, vozilo je pronađeno 1. ožujka u Mostaru u ulici Kardinala Stepinca, a upravo je to adresa (zgrada ‘Milke’) na kojoj je prijavljen Zoran Mamić.

Snimka zaslona

Mercedes je izuzetan od ženske osobe koja ga je i vozila, a pretpostavlja se da se radi o Senki Mandić, trećoj supruzi Zorana Mamića s kojom ima i malenu kćer.

Inače, njemačka zvijer od 260 tisuća maraka na benzin dolazi iz Mercedesove karoserije ‘Coupe’ sa snagom motora od 470 KW te 639 konjskih snaga.

Autor: Dnevno.hr/PV

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr