Srbija je 'prešišala' Hrvatsku na kladionicama: Luke Black je na 14. mjestu, a Let 3 na 17.

IDU NA EUROSONG

Foto: Pixsell/Snimak zaslon

Srbija u prvoj polufinalnoj večeri nastupa zajedno s predstavnicima Hrvatske, Latvije, Irske, Norveške, Portugala, Malte, Švedske, Moldavije, Švicarske, Izraela, Nizozemske, Finske, Azerbajdžana i Češke

Imam verziju na engleskom moje pjesme. Dogovorit ćemo se kako ću pjevati pjesmu u Liverpoolu, rekao je Luka Ivanovićpoznatiji kao Luke Black za Blic.rs.

Foto: YouTube

Nakon što je s pjesmom ‘Samo mi se spava’ pobijedio na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije, imat će mnogo proba i obveza prije nego što u svibnju pokaže sve na čemu je radio i zablista na pozornici Eurosonga u Liverpoolu.

POGLEDAJTE VIDEO: Pobjednička pjesma Srbije

Let 3 i pjesma ‘Mama ŠČ!’ predstavljaju Hrvatsku na tom natjecanju. Srbija nastupa u prvoj polufinalnoj večeri, 9. svibnja, zajedno s predstavnicima Hrvatske, Latvije, Irske, Norveške, Portugala, Maltea, Švedske, Moldavije, Švicarske, Izraela, Nizozemske, Finske, Azerbejdžana i Češke.

Foto: Krasnodar Paršun/HRT

A kakvo je stanje na kladionicama? Iako se situacija često mijenja, u nedjelju ujutro Srbija je bila 14., a Hrvatska 17. mjesto. Srbija je sredinom veljače bila na 18. mjestu, čak i prije nego što se znalo s kojom će pjesmom nastupiti na Eurosongu, a Hrvatska je u tim danima s 28. skočila na 15. mjesto.

Foto: Screenshot/

Let 3 je na službenoj stranici Eurosonga na YouTubeu već premašio 2,1 milijun pregleda, dok na službenom videu HRT-a s Dore ima impresivnih 3,7 milijuna. Pjesma ‘Samo mi se spava’ ima nešto više od 415 tisuća pregleda, ali sigurno će i taj broj biti veći kroz nekoliko dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Pobjednička pjesma Hrvatske

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr