Žena transformirala kupaonicu za manje od 30 eura: 'Čudesno'

TO MOŽETE I VI

Foto: TikTok

Ali je u potpunosti transformirao svoju starinsku kupaonicu do neprepoznatljivosti za vrlo male novce: ‘Kad imaš dosadnu kupaonicu i mali budžet, učini ovo’

Britanka Ali Buckley snimila je video transformacije kupaonice za TikTok, koji je ljubitelje ‘sam svoj majstor’ tematike potpuno oduševio. Naime, Ali je uz pomoć boje i ljepljive folije za namještaj za nešto manje od 30 eura dobila potpuno novi izgled prostorije.

– Kad imaš dosadnu kupaonicu i mali budžet, učiniš ovo – napisala je uz inspirativan video.

POGLEDAJTE VIDEO:

Majstorica transformacije snimila je nekoliko videa u kojima prikazuje proces, a otkrila je i da je za namještaj koristila dvije različite folije, a za zidove i pločice sivu i crnu boju.

Foto: TikTok

– Bilo me strah pobojati stare pločice iz 90-ih, ali mislim da je sve odlično ispalo – kaže.

Britanka je spremno odgovarala na sva pitanja pratitelja, koje je zanimalo gdje je nabavila sve potrebno za transformaciju te koliko joj je dugo trebalo.

Foto: TikTok

– Sve je trajalo nešto dulje nego što sam očekivala, ali nije mi žao, baš sam zadovoljna.

Ali na TikToku prati više od 10 tisuća ljudi, a ona često snima slične videe na kojima pratitelji mogu naučiti kako nešto prenamijeniti, prefarbati ili izraditi.

Foto: TikTok

– Izgleda čudesno, svaka ti čast! Možda se odlučim i ja za takvo nešto, inspirirala me – komentirala joj je jedna od pratiteljica.

Na ovom kreativnom profilu možete pronaći video raznih transformacija kroz prostorije kuće, kao i neke videe sa savjetima kako nešto očistiti ili održati biljke u životu.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr