VIDEO Drama u zračnoj luci: Sakrio 23 kilograma kokaina u koferu

Britanac je uhićen u kolumbijskoj zračnoj luci nakon što je pokušao odletjeti u Ujedinjeno Kraljevstvo s više od dva milijuna funti vrijednim kokainom u svojoj prtljazi.


Uhićen je Britanac dok se pokušavao ukrcati na let za glavni grad Kolumbije Bogotu prije nego što je nastavio put za London.

Lokalne vlasti rekle su da je zaustavljen i pretresen nakon što je njegov stav bio sumnjiv policiji i psu tragaču po imenu Maximo.

Objavljena je i snimka na kojoj se vidi neimenovani Britanac u bijeloj majici s ruksakom na leđima. Pred njim je otvoren kovčeg u kojem je pronađena droga.

U zračnoj luci Alfonso Bonilla Aragón u Palmiriju zarobljen je britanski državljanin. Stranac je otišao s 23 kilograma kokaina u prtljazi. Pas za borbu protiv narkotika otkrio je drogu koju je zatvorenik namjeravao ponijeti u London. #VocesySonidos pic.twitter.com/2E3YbiwRNn

— BLU Pacific (@BLUPacific) 3. ožujka 2023

“U njegovoj prtljazi pronašli smo 16 paketa s 23 kilograma kokain hidroklorida. Nakon što se pojavio pred sucem, zadržan je u zatvoru”, rekao je Zauvijek Gomezzapovjednik policijske uprave Valle del Cauca, prenosi Dnevna pošta.

Lokalna izvješća kažu da vlast sada pokušava utvrditi ima li muškaraca veze s kolumbijskim narko-bandama.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr