(VIDEO) POZNATI SPORTAŠ NAPRAVIO KAOS U STRIPTIZ KLUBU! U jednom trenutku je i izvadio pištolj, a ovo nije sve…

Snimka zaslona/Twitter

Autor: Dnevno.hr/PV

Ja Morant čini se “debelo zaglibio”. Poznati košarkaš, kojeg neki zovu jednim od najboljih na svijetu, opet je šokirao javnost.

Naime, taj je 23-godišnjak upalio “live” na Instagramu i to iz striptiz kluba. Tamo je snimao sve i svašta, a onda je u jednom trenutku pokazao i pištolj.

Tim se povodom oglasio i glasnogovornik NBA lige.

Veliki skandal

“Svjesni smo što je on objavio i istražujemo slučaj”, napisao je Mike Bass, glasnogovornik lige.

Nakon posljednjeg incidenta suspendiran je na najmanje dvije utakmice. Grizzliesi će također u nedjelju i utorak biti bez Morante na gostovanju u Los Angelesu, prvo kod Clippersa, a potom i kod Lakersa.

Zvijezda Grizzliesa Ja Morant jutros je navodno viđen kako pokazuje pištolj na svom IG Liveu.pic.twitter.com/HlhvoWlnYy

— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) 4. ožujka 2023

Ranije ovoga tjedna Morant je već stigao u medije iz pogrešnih razloga nakon što je Washington Post objavio kako je ljetos u svom domu u gradu Eadsu u Tennesseeu protekao 17-godišnjaka tijekom hakla, a na njegovo ponašanje potužio se i zaštitar iz tamošnjeg trgovačkog centra koji tvrdi kako su ga Morant i njegovi prijatelji gurali.

U prvom je slučaju navodno tinejdžer pogodio Moranta loptom u glavu, mladić tvrdi kako je to bilo slučajno, a potom ga je Morant izudarao. Morant tvrdi kako je u tom incidentu bio napadnut. Lokalna policija objavila je kako ne postoji dovoljno dokaza kako bi se podignula optužnica protiv Moranta bilo protiv 17-godišnjaka.

U drugom slučaju se Morantova majka sukobila sa zaposlenikom trgovačkog centra, a zatim je nazvala Moranta koji se pojavio s devetoricom svojih prijatelja i na parkiralištu naguravali zaštitara i prijetili mu.

Morant ove sezone ima prosjek od 27,1 poena, 8,2 asistencije i 6,0 skokova za Grizzliese, koji ove sezone imaju omjer 38-24. Ali bez Moranta, Grizzliesi su 4-5.

Autor: Dnevno.hr/PV

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr