Dva morona utrkivala se s Ferrarijima po seoskoj cesti

Snimka iz Italije prikazuje kako su se dvojica turista, Nizozemac i Belgijanac, seoskim cestama utrkivali svojim Ferrarijima, pa su na istom zavoju obojci uništili svoja skupljena vozila

Pisci znanstvene fantastike i tehnološke tvrtke desetljećima obećavaju nam leteće automobile, no do sada ih još uvijek nema u prodaji. Ne, ako pitate dvojicu avanturista iz ovog videa, njima leteći automobili niti ne trebaju – uspjeli su letjeti u svojim nešto starijim Ferrarijem.

— tekst slijedi nakon oglasa —

Leteći Ferrari

Snimka koju donosimo nastala je prije nekoliko dana u mjestu Osimo, u talijanskoj provinciji Ancona, a prikazuje bizarnu nesreću u kojoj su stradala čak dva Ferrarija, i to na istom mjestu i na isti način, u istoj sekundi. U pozadini priče stoji činjenica da su za njihovim upravljačima sjedili nadobudni turisti, 50- i 54-godišnjak, navodno iz Nizozemske i Belgije, koji su odlučili utrkivati ​​svoje superautomobile po seoskim cestama.

Nailaskom na oštri lijevi zavoj, kao što vidimo, proklizali su, naletjeli na humak na rubu ceste – to ih je lansiralo u zrak, pa potom u ogradu obližnje vile. Na istoj vili postavljena je nadzorna kamera koja je zabilježila cijeli događaj, u kojem samo srećom nitko, osim automobila, nije prometovao.

Crveni Ferrari 296 GTB izletio je prvi, kasnije je vozač iz njega normalno išetao, dok se plavi Ferrari F12 Berlinetta nedugo nakon nesreće zapalio.

Više o temiIzvor:Bug.hr