Navijač Blackpoola preminuo je nakon tučnjave ispred puba

POSLIJE UTAKMICE

Foto: Victoria Jones/PRESS ASSOCIATION/Ilustracija

Policija je uhitila 33-godišnjaka za kojeg se sumnja da je teško ozlijedio preminulog, a očevici govore kako je došlo do koškanja između dvije skupine navijača

Tonyja Johnsona napali su ispred puba što je dovelo do masovne tučnjave s 15 ljudi, a navijač Blackpoola je preminuo dan nakon sukoba. Nakon utakmice Blackpoolaja Burnley(0-0) napali su spomenutog ispred Manchester puba, no zasad nije dokazano da su ga ciljano napali, a završio je s teškom ozljedom glave.

Pretpostavlja se da je došlo do sukoba navijača spomenutih klubova, a nakon što su ga prevezli u bolnicu je preminuo. O svemu se oglasio i Blackpool FC.

– Duboko smo šokirani i tužni nakon vijesti koje smo dobili o našem navijaču. Naše misli su s obitelji preminulog, a klub će otvoriti knjigu žalosti u kojoj će se navijači moći oprostiti od Tonyja. Počivao u miru – napisali su.

Policija je uhitila 33-godišnjaka za kojeg se sumnja da je teško ozlijedio Johnsona, a očevici govore kako je došlo do koškanja između dvije skupine navijača. Engleska policija je pokrenula istragu i zamolila sve koji znaju nešto o događaju te da im se jave, ali i zamolila one koji su objavili fotografije događaja da ih maknu.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr