Nova aplikacija za nezaboravna školska putovanja

Korak ispred kad su u pitanju organizacija školskih putovanja, digitalni alati i tehnologija, splitska putnička agencija Eklata lansirala je jedinstvenu web i mobilnu aplikaciju Izlet.hr putem koje nastavnici, razrednici, roditelji, ali i učenici mogu samostalno izraditi ponudu školskog izleta u Hrvatskoj.

Klik po klik

Nakon odluke u kojoj županiji ćete ići, birajte hoće li izlet biti u prirodi ili učenici žele razgledati kulturno-povijesne znamenitosti, posjetiti galerije i muzeje… Možete se odlučiti za jedan, ili kombinaciju više sadržaja, ponuditi npr. i ručak. Svoje odabire jednostavno “pokliknite” ili “drag&dropate”, upišite broj učenika i odmah ćete doznati cijenu i povećati plaćanje”kaže Jurica Glavina, direktor Eklate, agencije specijalizirane isključivo za turizam djece i mladih s više od 20 godina iskustva u radu, više od 2500 odrađenih putovanja i tisuću zadovoljnih putnika.

Sljedećim klikom zatražite ponudu koju aplikacija generira samostalno i koja stiže mailom u trenu, a klikom na njezino prihvaćanje mladih, visoko obučenih turističkih djelatnika, pedagoga i edukatora kreće se s pripremama edukativnog i zabavnog izleta po vašoj mjeri.

Ono što želite i kad želite

Izlet.hr digitalna je platforma osmišljena kako bi maksimalno olakšala odabir izleta školama, roditeljima i učenicima, ali i ubrzala i pojednostavnila njegovu organizaciju.

Digitalna rješenja implementiraju se s ciljem sve kvalitetnije usluge i personaliziranog pristupa, optimiziraju vrijeme i troškove te utječu na doživljaj putovanja. Digitalnom transformacijom poslovanja našim klijentima želimo uštedjeti vrijeme, omogućiti im ono što želimo, kad god to želimo pa smo zato i razvili za sada u Hrvatskoj jedinstvenu platformu samostalne izrade školskih izleta. U planu nam je izrada sličnih aplikacija za ekskurzije namijenjene osnovnim i srednjim školama“, ističe Glavina te poručuje kako su školska putovanja iznimno važan dio odgojno-obrazovnog procesa.

Operativno iza nove aplikacije stoji IT-jevac Mirko Vukušić iz splitske tvrtke Banica Trade koji je maksimalno poje

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr