24-godišnjak dobio Lamborghiniju na lutriji, nije mu dugo trajao

Škotski mladić početkom veljače dobio je glavnu nagradu na jednoj online tomboli, da bi ga gotovo potpuno razbio samo nekoliko tjedana nakon toga

Priča koja ima sretan početak, a ne baš tako sretan – iako donekle očekivan – kraj, dolazi iz Velike Britanije. Stranica Click Competitons tamo redovito organizira tombole u kojima se dijele bogate nagrade, a za ulazak u izvlačenje kupuju se srećke, obično u vrijednosti pola ili jedne funte. Jednu takvu srećku, za samo 99 penija, kupio je nedavno i 24-godišnji Škot Grant Burnettpa osvojio glavnu nagradu tog izvlačenja.

— tekst slijedi nakon oglasa —

Bilo mu je ponuđeno, naime, ili uzeti novčanu nagradu od 100.000 funti, odnosno – Lamborghini Huracan. Kao vjerojatno i svaki muškarac njegovih godina, Burnett se odlučio za superautomobil i njime je bio vidno oduševljen. Ali, ponovno kao što bi se moglo očekivati, “Lambo” nije dugo potrajao u njegovom vlasništvu. Već nakon otprilike tri tjedna, na Facebooku su se pojavile slike njegovog automobila, značajno oštećenog s prednje strane, od prednjeg poklopca pa sve do bočnih panela i suvozačkih vrata.

Burnett se vrlo brzo javio i praktički potvrdio da je riječ o njegovom Lamborghiniju, ali je napisao kako nezgoda za nezgodu nije na krivu. Sve one koji ga ismijavaju proglasio je ljubomornima, a za razbijanje oko 180.000 eura vrijednog superautomobila Džentlmenski je optužio “neku kravu” koja mu se zaletjela u stražnji kraj, zbog čega je potom izletio s ceste.

Više o temiIzvor:Bug.hr