EVO ČIJEM JE SIN MAČETOM BRANIO U KLASIČNOJ GIMNAZIJI! Kakav nered, ugledni tata sigurno nije ponosan: Procurila još jedna fotografija zastrašujućeg oružja

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Autor: Dnevno.hr

Kako smo već pisali, u ponedjeljak u 13.48 sati, na početku nultog sata druge smjene, učenik je s mačetom upao u zgradu Klasične gimnazije u Križanićevoj ulici u Zagrebu. U isto vrijeme u razredu su bili učenici i njihova profesorica.

“Čim je osumnjičeni ugledao traženog učenika s namjerom da ga zastraši, izvadio je mačetu te je s njom krenuo prema njemu. Tada u namjeri da spriječi napad osumnjičenog i zaštiti oštećenog, jedan od učenika je podigao školsku stolicu nakon čega je osumnjičeni zastao s prijetnjama. A potom se nakon kraćeg vremena udaljio iz prostora škole. Navedenim ponašanjem i dolaskom u razred s hladnim oružjem, osumnjičeni je kod oštećenog 18-godišnjaka izazvao osjećaj straha za život te je time prouzročio uznemirenost i ostalih učenika kao i profesorice”, objavila je PU zagrebačka.

Osumnjičenik se puna tri sata skrivao po Medveščaku, točnije u stanu svoje bake, sve dok ga nije odao signal mobitela pa mu je policija ušla u trag i stavila lisice na ruke.

“Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu, provedena je pretraga stanova kojima se koriste osumnjičeni. Tom prilikom u stanu na području Medveščaka pronađena je mačeta nepravilnog oblika crne boje s plastičnom drškom ukupne dužine 47 cm i dužine oštrice 34 cm koja se nalazila u crnoj futroli”, javlja policija.

Nije poznato je li 18-godišnjaku čiste kaznene evidencije bio prvi posjet Klasičnoj gimnaziji.

Kako neslužbeno doznajemo, 18-godišnjak je sin poznatog i uglednog zagrebačkog zubara.

Autor:Dnevno.hr

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr