NEOČEKIVANI NOVI INVESTITORI U CIBONU! Agoniji kluba nazire se kraj

Foto: Andrija Lučić / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/GIŠ

Cibona je na igračkom planu ispunila ono što je pred momke Josipa Sesara postavljeno na početku sezone, ostanak u ABA ligi i ulazak među četiri najbolja u hrvatskom prvenstvu, a usput je osvojen i Kup.

Iako im se plaća kasne nekoliko mjeseci i iako su razmišljali o štrajku, nakon velike pobjede nad Crvenom zvezdom u ABA ligi na gostujućem terenu i osvajanja Kupa Krešimira Čosića, Ciboni i dalje treniraju i čekaju bolje dane .

Tako je kapetan Cibose Krešimir Radovčić za SN otkrio kako se naziru novi investitori u klubu i to iz Indije.

Isplate plaća

“Da, razmišljali smo o štrajku, ali nakon Zadra našli smo se s dvojicom Indijaca, novih ulagača u klubu, i dogovorili se da ćemo do kraja ožujka dobiti dvije plaće, a onda dalje dobivati ​​isplate normalnim ritmom. Takav je dogovor”, otkrio je kapetan Cibone.

I trener Josip Sesar nada se kako je ovo možda kraj agonije kroz koji prolazi nekadašnja velika zagrebačka košarkaška diva i da su potencijalni ulagači ozbiljni u svojim nakanama.

Foto: Ranko Šuvar / CROPIX

Autor:Dnevno.hr/GIŠ

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr