Accor je potpisao ugovor o franšizi za prvi Pullman Resort u Crnoj Gori

Novi hotel u Baru nudit će turistima i poslovnim putnicima 165 modernih, udobnih i ekskluzivnih soba, s 244 stambene jedinice, a tu je i mnoštvo dodatnih sadržaja.

Accor, vodeća svjetska hotelska grupacija, proširuje svoj portfelj u jugoistočnoj Europi potpisivanjem ugovora o franšizi za Pullman Resort & Residences Bar Montenegro. Zahvaljujući partnerstvu s Liko Soho Grupom, Crna Gora dočekuje prvi hotel premium brenda Accor Resort koji će se nalaziti na obali Jadranskog mora, a svoja vrata prvim gostima otvoriti krajem 2025. godine.

Smješten na Barskoj rivijeri, samo 100 metara od obale, Pullman Resort & Residences Bar Montenegro bit će savršena destinacija za ljetni odmor, najavljuju iz Accora. Gosti ne samo da će imati izravan pristup plaži, već će imati i prekrasan pogled s 11 katova na Jadransko more s jedne strane i planinske lance s druge strane.

Veliki kompleks

Hotel će biti dio kompleksa mješovitih namjena koji će imati brendirane stambene jedinice i dovoljno popratne infrastrukture za goste i lokalnu zajednicu. Novi hotel nudit će turistima i poslovnim putnicima 165 modernih, udobnih i ekskluzivnih soba, s 244 stambene jedinice. Iznimno smo uzbuđeni što možemo najaviti prvi međunarodni resort s pet zvjezdica u Baru, koji će imati proširene sadržaje dovoljne da zadovolje zahtjevne potrebe turista i poslovnih putnika, ali i budućih stanovnika. Potpisivanje ugovora o franšizi za Pullman Resort & Residences Bar Montenegro predstavlja važnu prekretnicu za jedan od najvećih investicijskih projekata u Crnoj Gori, a Accor je ponosan što u njemu sudjeluje – rekao je Dilek Sezer, direktor razvoja Accora za Jugoistočnu Europu.

Siguran sam da će vrhunsko iskustvo gostiju u kombinaciji sa zadivljujućim interijerima i detaljima iz snova učiniti ovaj hotel vrhunskim izborom za putnike željenog idealnog odmora na moru – dodao je.

Kao dio resorta mješovite namjene, novi hotel nudi širok izbor vrhunskih sadržaja za posjetitelje i stanovnike, kao što su SPA bazeni, sobe za masažu i opuštanje, teretana, maloprodajni prostor, prostor za djecu i jedinstvena obala bazena s grijanom morskom vodom. Ljubitelji hrane pronaći će brojne mogućnosti u ponudi: restoran s barom u predvorju, Sportski bar za stanare, otvoreni Sky Bar na terasi, Spa Bar i Pools & Waterside Bar ispred. hotel. Poslovnim gostima na raspolaganju će biti jedna plesna dvorana i tri sobe za sastanke.

Naša najveća ambicija od samog početka bila je suradnja s iskusnim partnerom koji odgovara veličini projekta.

Etablirana pozicija svjetskog lidera u ugostiteljstvu s dugogodišnjim iskustvom i velikim portfeljem globalnih brendova bili su glavni čimbenici odabira Accora za partnera – rekao je Igor Lysov, osnivač i većinski dioničar Liko Soho Grupe.

Turistička prekretnica

Osnivač i potpredsjednik Liko Soho grupe Rade Vujačić na svom je Twitteru naveo da je ovo velika prekretnica za njegovu tvrtku, ali i za budućnost turizma i ugostiteljstva u Crnoj Gori. Vujačić je dodao da će samo u prvoj fazi projekta biti otvoreno između 350-400 radnih mjesta, a tijekom turističke sezone gotovo 1000.

Otvaranje Pullman Resort & Residences Bar Montenegro planirano je za kraj 2

Više o temiIzvor:Poslovni.hr