Tvornica bicikala iz Travnika u velikom poslu s Austrijancima

Nema sumnje kako je ovo itekako pozitivna priča za razvoj poduzetništva u Bosni i Hercegovini.

Ruff Cycles, koji u pogonima GS-TMT-a u Travniku proizvodi električne bicikle, s austrijskim gigantom dogovorio je novi poslovni projekt vrijedan 25 milijuna eura.

Kako saznaje Klix.ba, priča o električnim biciklima iz Travnika, koja je obišla cijeli svijet, a neki primjerci iz Travnika našli su svoje mjesto u garaži Cristiana Ronalda, dobila je veliku ekspanziju.

Naime, nedavno je tvrtka Ruff Cycles, koja se bavi proizvodnjom više vrsta električnih bicikla, sklopila ugovor s jednom austrijskom tvrtkom vrijednom 25 milijuna eura, a zajedno su osmislili novi dizajn električnog bicikla koji planiraju proizvoditi. Sukladno navedenom, kao i općem rastu vlastitog brenda Ruff Cycles, u narednom periodu planiran je značajan rast kompanije, potvrdio je za Klix.ba direktor Ruff Cycles SEE doo Muammar Trako.

Trenutno kompanija proizvodi u prostorijama GS-Tvornice mašina Travnik doo, koja je ujedno i sestrinska firma. Trenutno ima 70 zaposlenih.

Kako bi se ostvario planirani rast, bit će potrebna značajna ulaganja u razvoj ljudi, novih prostora i opreme. Trenutno su u optici tri lokacije: Travnik, Novi Travnik i Rama. Osim toga, Ruff Cycles će, kao što je poznato od ranije, uskoro proširiti svoju proizvodnju. Iako su nedavno proširili pogone za 600 četvornih metara u pogonima GS-TMT-a u Travniku, Ruff Cycles na lokaciji Neobarja u Novom Travniku uskoro planira kupiti zemljište od 3.000 četvornih metara gdje će se preseliti proiz

Više o temiIzvor:Poslovni.hr