Antonija Blaće progovorila je o braku: Jedino oko čega ćemo se vječno prepirati promet…

SLAVNA VODITELJICA

Foto: Goran Jakus za RTL

Voditeljica je u braku sa suprugom Hrvojem Blečićem već osam godina, otkrila kako se slažu, ali i oko čega se najviše svađaju

Voditeljica Antonija Blaće (43) uskoro će se pojaviti na malim ekranima kao detektiv u showu ‘Maskirani pjevač’. Voditeljica je za Priča otkrila neke detalje o svom braku i osvrnula se na temu djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Nekad se pitam ‘Je li moguće da smo nas dvoje od svih ljudi na svijetu 14 godina zajedno, osam u braku…. I evo, jesmo. Neozbiljni smo, naš dom je pun vedrine, smijeha, poljubaca. Normalno da imamo svojih mušica, ali nebitne su. Jedino oko čega ćemo se vječno prepirati situacije u prometu. Mislim, i to prepiranje je sada već postalo smijeh. Naime, uvijek se ‘svađamo’ oko toga čija je ruta kraća i logičnija – ispričala je Antonija.

Fotografija: Instagram

Voditeljica i njezina supruga, inače bivša vaterpolistica, Hrvoje Brlečić (39) u braku su već osam godina, a za njih uglavnom čujemo u pozitivnom tonu. Par nema djecu, a Antonija se osvrnula na pitanje vezano upravo za tu temu.

– Pitanje djece se dosta proteže, ali u novije vrijeme se protežu iz drugih kuteva. Više se raspravlja o tome, nego da vas netko direktno pita planirate li djecu – rekla je voditeljica.

Foto: Goran Jakus za RTL

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr