Miljana je mislila da se Marko ohladio, a Heda rekla Zoranu: 'Moju si bol otjerao u zaborav!'

Posljednji je tjedan sociološkog eksperimenta, au novoj epizodi dva para moraju donijeti odluku i priznati jedni drugima jesu li osjetili iskre ili će ipak ostati samo prijatelji nakon showa

Parovi su se razdvojili kako bi dobro razmislili i donijeli konačnu odluku o njihovom odnosu. Miljani je bilo neobično bez njezinog partnera pa je nazvala svog dugogodišnjeg prijatelja Acu i objasnila mu kako su Marko i ona super kompatibilni, ali ne zna da li mu je stvarno teško i što zapravo osjeća ili mu je malo laknulo što će se vratiti u svoj život.

Foto: rtl

– Mislim da se hladi i da mu nedostaje svakodnevnica, život. Da mu je u početku sve bilo jako zanimljivo i intenzivno, ali možda malo previše – objasnila je i priznala da joj treba vremena da donese konačnu odluku.

Marko i Zoran su se našli kako bi podijelili iskustva iz eksperimenta i pomogli jednome drugome donijeti pravu odluku. Marko je pričao kako mu je bilo čudno kad su se rastali, ali i da je primijetio da je Miljana bila jako sjetna.

Foto: rtl

– Ja sam htio, svemir mi se vratio, što god to značilo. Htio sam doživjeti ovo puno iskustvo, maksimalno se otvoriti i posvetiti tom iskustvu i svemir mi je poslao Miljanu. Vidjeli ste Miljanu tako da to isto dosta govori o meni – zaključio je.

Heda je vrijeme bez Zorana pokušavala kratko pretrpavajući se svakodnevnim obavezama, ali emocije su ipak prejake i Zoran joj je jako nedostajao.

Foto: rtl

Komentirala je kako je shvatila da se može živjeti s nekim i kako joj je u redu da je netko stalno pored nje te da je naučila vjerovati. U eksperimentu je kako kaže, došla dosta oštećena od svoje bivše veze i mislila je kako nema šanse pronaći nekoga za sebe.

– Prije ulaska u show mislila sam da ne zaslužujem biti sretna, ali sad sam začuđujuće sretna i malo sam oprezna oko toga zato što ne vjerujem da to stvarno može tako izgledati – iskreno je dodala.

Foto: rtl

Heda se nije bojala pokazati koliko joj Zoran nedostaje, ai njemu je bilo jako čudno bez nje i njihove rutine pa je priznao da mu jako nedostaje. Čak je svoju igračku žirafe nazvao njenim imenom. Emocije među njima bile su jasne, ali bilo je i puno praktičnih pitanja za koja moraju naći rješenja ako žele nastaviti vezu. Zoran je odlučio nazvati svog kuma i pričao mu je kako još nisu odlučili gdje će živjeti – on kod nje ili ona kod njega, a tvrdi i kako ni njoj ni njemu to nije toliko važno, bitno im je samo da budu zajedno.

Miljana je na Zrinjevcu tražila inspiraciju za pisanje zavjeta Marku. ‘Ostat ću dosljedna sebi, bit ću iskrena iu finalnoj odluci, rekla je i prisjetila se njihove svadbe te kako su odmah pokazali ostalima da su došli dominirati. Marku je sve prebrzo prošlo, ali ovo iskustvo smatra intenzivnim, prekrasnim i turbulentnim.

Foto: rtl

– Bilo mi je najljepše naše zajedničko kreiranje stvarnosti, najviše po pitanju odjeće i kako ćemo se prezentirati, odnosno koju ćemo temu odabrati i kako ćemo je realizirati – rekao je dok je Zoran komentirao da su Heda i on razgovarali kako su se fizički odmah prikazali jedno drugome te su polagano gradili odnos.

– Nismo žurili, bilo je puno komunikacije na svakom koraku i mislim da je to naša formula uspjeha – rekao je dok je Heda još jednom ponovila koliko je zahvalna što su stručnjaci spojili baš njih dvoje.

Foto: rtl

– Uz Miljanu se osjećam osjećajno, budi u meni neke emocije koje dugo nisam imao. Mislim da smo u potpunosti spremni za budućnost našeg odnosa i da ćemo ga graditi na dobrim temeljima koje smo postavili u ovom eksperimentu – rekao je Marko prije odluke, a Miljana je dodala kako je sigurna u svoju odluku te da je spremna čuti zavjete.

Miljana je rekla da je tužna što je došao kraj eksperimenta, ali i ponosna što je Marka dobila za partnera. ‘Svog gurua i osobnog šamana’, rekla je i dodala kako je sretna što je osjetila kako je to kad joj je netko podržao jer je dosad svoje bitke uvijek vodila sama. Rekla je kako se pokazao kao odan i vjeran prijatelj i pomagao joj da raste, bili su otpočetka iskreni.

Foto: rtl

– Dublje emocije se nisu dogodile. Hvala ti na svemu što smo prošli zajedno, moja je odluka da želim da ostanemo prijatelji i nadam se da i ti to želiš. Pamtit ću naš ‘Brak na prvu’ i zauvijek ćeš biti moj prvi muž – poručila je Miljana, a nakon zagrljaja je i Marko pročitao zavjete te je naglasio kako je njihovo istraživanje bilo jako uzbudljivo.

Foto: rtl

– Iako sam osjetio nešto prema tebi, za razvijanje nečeg dubljeg potrebna je obostrana kemija. Kemija među nama je snažna, ali nije romantična, nego kreativno-stimulativna. Moja je odluka da ostanemo prijatelji – rekao je.

Foto: rtl

Heda i Zoran pripremali su se za svoj trenutak istine. ‘Činila je da u ovim mjesecima i nešto dana budem bolja osoba nego što bih bio da ona nije bila tu’, poručio je Zoran. Čim su se ugledali, odmah su se zagrlili i strastveno poljubili, a Zoran je prvi čitao zavjete. Prisjetio se zavjeta na vjenčanju i znao da je uspio u svemu zbog odnosa koji su izgradili i povjerenja koje dijele.

Foto: rtl

– Uz tebe sam ponovno učio o životu, ljubavi i malim stvarima. Učinila si da postanem bolja verzija sebe. Bez obzira na to što sutra nosi, imam osjećaj da su se naše duše povezale zauvijek. Ti i ja, ne znam koliko, ne znam još ni kuda, ali znam da želim da idemo zajedno. Mi. I zato ostajem, dajem nam šansu za budućnost -rekao je i dodao kako mu se neprimjetno uvukla pod kožu i zahvalio joj na svemu što su prošli.

Foto: rtl

Heda je bila ganuta Zoranovim riječima i odmah su se poljubili. Otkrila mu je kako je otjerao njezinu bol u zaborav i da je čarobno kad se pomiješaju snaga i ljubav.

Foto: rtl

– Htjela sam biti tvoj mir, tvoja luka na kraju dana u koji ćeš doći, tvoja sreća – rekla je i nastavila kako ga i dalje želi nasmijavati nepoznavanjem geografije i čitanjem ćirilice kao malo dijete i brojem do sedam na raznim jezicima.

Foto: rtl

Dodala je kako se njezino srce neočekivano otvorilo i kao da nadoknađuje sve vrijeme koje je izgubilo, da mu je zahvalna što je otpočetka bila zaštićena i čuvana, da jedva čeka početak njihovog stvarnog života i za kraj mu je samo poručila da ostaje. Poljubili su se i zaključili da ni u najluđim snovima nisu zamišljali da bi ovo sve moglo tako ispasti.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr