Bešlagić iznenadio Gibonnija na koncertu, a pjevač mu poručio: 'Ti si mene naučio peći ćevape'

POKAZAO MU ODLIČAN TRIK

Fotografija:

Tijekom intervjua poznati glumac pridružio se pjevaču ispred ekrana, pa su se obojici sjetili smiješne anegdote i podijelili je

Gibonni(54) je za RTL Danas otkrio kako će na pozornici u zagrebačkoj Areni u srijedu ugostiti prijatelje Urbana (54) i Nikšu Bratoša (63, a tijekom intervjua u kadru je ‘upao’ i Enis Bešlagić (48).

Foto: RTL

Glumac ga je iznenadio i poručio mu da mu da savjet kako da se ne rasplače na njegove pjesme.

– Čovječe, ne mogu ni sinu dati savjet, ne znam – poručio mu je pjevač pa se prisjetio kako je Enis njemu jednom prilikom otkrio odličan trik.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

– Ti si meni dao savjet da kad se stavljaju ćevapi na gradele, da se ne okreću s lijeve i desne strane, nego da se stalno valjaju. I više mi nisu zagorjeli – ispričao je Gibonni.

Zagreb je sedam godina čekao koncert Gibonnija, a obožavatelji su stigli čak iz Nizozemske, Slovenije i Austrije. Dva dana nakon Zagreba, nastupit će iu Sarajevu. Otkrio je i zašto ne nastupa često.

Foto: RTL

– Moj je običaj da ne dolazim u grad dva puta s istim programom, malo po starinskom, tako je nekad bilo. Odrastao sam u tom duhu i meni se to jako sviđa. Nasuprot tome bi bilo da ideš svugdje svirati gdje te zovu. To je isto dobro, kolege to rade, svaka im čast, od toga se živi, ​​ali ja tako ne bih – objasnio je pjevač koji je rijetko viđen u javnosti.

– Ljudsko lice je potrošnja robe, bezveze je okolo naslikavati se, a nemati ništa za reći uz to, mislim da je to stvoriti autogol. Čovjek misli da je to dobro, ali vjeruj meni, nije – rekao je Gibonni.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr