Monstrum u bijegu: Ubio 17-godišnjaka nasred ulice, nekoliko sati kasnije ponovno napao

Nepoznati muškarac prišao je 17-godišnjaku nasred ulice, izvadio nož i izbo ga nekoliko puta. Nekoliko sati kasnije je ponovno napao.


Policijska traga za muškarcem koji je jazbo ja ubio 17-godišnja srednjoškolca u južnom dijelu Kalifornije. Kako navodi policija, nepoznati muškarac prišao je do mladića na pločniku, izvadio nož i nekoliko ga puta ubo nožem.

Policija je nekoliko trenutaka prije napada objavila snimku na kojoj se vidi napadačeva odjeća i onu kako prilazi žrtvi i vadi nož. Hitna pomoć nije uspjela pomoći mladiću koji je na mjestu preminuo, javlja on Fox News.

Istragom je utvrđeno kako je ubijen 17-godišnji mladić Xavier Chavarin. O svemu se oglasila obitelj koja govori da je Xavier je išao iz škole te je čekao da ga otac pokupi kada je iznenadno napadnut.

Policija smatra da je odgovoran muškarac koji je ubio Chavarina još jedan napad istoga dana samo nekoliko kilometara udaljeno od mjesta gdje je Chavarin ubijen. U novom napadu, osumnjičeni dolazi do 33-godišnje žrtve, i bez riječi ju bode nožem nekoliko puta. U oba napada, muškarac je odjeven u istu odjeću, jedina razlika je što u potonjem napadu nije imao bejzbolsku kapu te je do žrtve došao na skejtbord.

Video u kojem muškarac izlazi iz vozila i prilazi mladiću pogledajte u nastavku.

Razlozi napada još nisu poznati.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr