'U TEATAR SE IDE TEATRALNO' Maja Šuput još jednom pokazala da je kraljica stila, podsjetila na holivudsku legendu: 'Dijamanti su ženini najbolji prijatelji'

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/KV

Kada je riječ o stilu, definitivno se u vrhu uvijek nalazi naša popularna pjevačica Maja Šuput. Njezine modne kombinacije uvijek oduševljavaju, bilo da je Maja u ulozi voditeljice ili pjevačice, ali i kada je u izdanju za neke privatne prilike. Na sinoćnjoj premijeri, koja je okupila niz poznatih lica, Maja je još jednom zabljesnula.

“U teatar se ide teatralno”, napisala je Maja u opisu objave na svom Instagram profilu, a zatim privukla veliku pažnju zbog nevjerojatne sličnosti s jednom holivudskom divom.

“Odmah na prvu – ista Marilyn Monroe”, “Ma ista Merlinka, samo – pametna Merlinka”, “Wow, predivna si”, “Prekrasna ženo”, pobrala je Maja odmah komplimente.

Dok je senzualno silazila niz stepenice, pratila ju je pjesma “Diamonds are Girl’s Best Friend”, baš onako kako je u filmu “Gentlemen Prefer Blondes” učinila legendarna Monroe. Time je Šuput potvrdila da joj je pri odijevanju za ovaj izlazak inspiracija bila upravo ona.

Foto: Instagram Screenshot

Da joj bijelo savršeno pristaje, Maja je pokazala i prije nekoliko dana, kada je na osječkom koncertu osvanula u atraktivnoj, kratkoj bijeloj haljinici.

Bilo je to istoga dana kada je započela nova sezona “Plesa sa zvijezdama”, showa u kojem smo se naviknuli gledati u voditeljskom ulozi. Osim niza komplimenata, Maji su mnogi pisali kako im nedostaje kao voditeljica.

Autor: Dnevno.hr/KV

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr