'MA POPILI PAR PIĆA I ZASPALI' Spavanje u tuđim sobama unijelo nemir, a Saša je dodatno začinio večeru: 'Rekao sam joj da se ne skriva, još je gore'

Foto: Tea Belak

Autor: Dnevno.hr/KV

Eksperiment je završio, a parovi su nastavljeni sa stvarnim životom. I dok su neki, poput Hede i Zorana, svaki slobodni trenutak nakon showa provodili zajedno, neki su se posvetili drugim ciljevima i planovima. Svi parovi treće sezone okupili su se na zajedničkoj večeri kako bi otkrili sve
pikanterije koje su se dogodile u međuvremenu.

Dario se posebno razveselio kad je vidio Lorenu, koja je ušla sama, bez Stefana, a priznao je da se nakon showa viđao is Manuelom. Kad je Petra ušla, potrčao joj je u zagrljaj. “Lijepo je izgledala, bilo mi je drago što je vidim”, rekao je, a Petra ga je željela da joj se može i češće
javiti.

Foto: Tea Belak

“Stefan i ja nismo par”, priopćila je javno Lorena, a ostali su parovi ostali iznenađeni. I Miljana i Marko A. priznali su da nisu bili u nekom posebno bliskom odnosu nakon showa, a on je priznao da je u međuvremenu pronašao nekoga. Stigao je i Tihomir, a Manuela se iznenadila kad ju je zagrlio, no njihove trzavice nastavile su se za stolom tijekom večeri.

Foto: Tea Belak

“Nisi me nazvao ni jedanput”, rekla mu je Manuela. “Nije mi jasno zašto ona ima tu neku mržnju i antipatiju prema meni kad jednostavno ne postoji razlog za to”, izjavio je Tihomir, “Ostala je negativna slika o meni koja nije trebala.” “Mislim da on želi neku mladu”, rekao je Dario.

“Samo se viđamo manje-više, uvijek smo bili prijatelji. Super smo kliknuli, samo nemamo potrebu biti u ljubavnom odnosu”, rekao je Stefan. “Ostali smo na istoj razini. Nikamo nam se ne žuri”, potvrdila je i Lorena.

Foto: Tea Belak

Na večeru je stigao i Saša, što je izazvalo oduševljenje svih kandidata. “Ušla bih opet u show, isključivo zbog same sebe… Mi smo svi ovdje ušli prvenstveno zbog nas samih”, rekla je svima kad je sjela pored Bojane.

Foto: Tea Belak

Djevojke su se izdvojile kako bi razgovarale. Manuela je još jednom priznala da se prijateljski viđa s Darjiem, ai Lorena je priznala da je u međuvremenu bila kod njega na Plitvicama. Miljana je priznala da se i njoj javlja. I dečki su nas komentirali, a glavna tema bio je jučerašnji izlazak. Dario je priznao da je Lorena prespavala kod njega u sobi, a oni ga nisu prestali zezati.

“Došli kod mene u sobu, popili par pića, ona zaspala, zaspao i ja, ujutro se probudili”, prilično je opušteno pričao Dario dečkima uz zagonetan smiješak. “Ujutro zvoni telefon od sobe… Ajoj, panika! Bježi iz sobe, ona se sakriva iza zavjesa… Rekao sam joj se nemoj skrivati, još je gore… Ali te noći nije bilo ništa”, kazao je.

Foto: Tea Belak

“Siguran sam da između njih dvoje nije bilo ništa. Znam da su jako dobri prijatelji”, kratko i jasno je rekao Stefan, ali ipak kasnije bocnuo Lorenu: “Čujem da spavaš po tuđim sobama.” “Stefan se nema za što brinuti”, rekla je i zagrlila ga.

Autor: Dnevno.hr/KV

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr