Magenta LogIn – HT-ov pripravnički program za ICT studente i prilika za prvi posao

Hrvatski Telekom pokrenuo je novi pripravnički program Magenta Prijava koji pruža karijernu priliku svim studentima iz ICT područja koji su diplomirali unatrag 18 mjeseci. Program traje 10 mjeseci i svi sudionici primat će atraktivnu pripravničku plaću, a onaj koji se tijekom pripravništva iskazuje čeka stalno zaposlenje.

Prva generacija pripravnika imat će priliku odmah se okušati u IT odjelima: Odjel za R&D, IT arhitekturu te razvoj sustava za omogućavanje poslovanja i usluga, Odjel za razvoj digitalnih programskih komponenti i Odjel za govorne jezgrene platforme i usluge u Zagrebu, Osijeku i Splitu, pri čemu ćete sami moći odabrati specijalističko područje u kojem želite početi graditi svoju karijeru i raditi na zanimljivim projektima i novim platformama.

Magenta Prijava strukturiran je tako da svaki pripravnik ima svog dediciranog mentora te da sudjeluje u bogatom edukacijskom programu kroz koji će steći i razvijati stručna tehnička znanja i praktične vještine u području upravljanje projektimaagilnog načina rada i financijskog upravljanja, ali i soft skill-a kao što su, između ostalog, pričanje priče, poslovno prezentiranje i timski rad. Svi pripravnici također će na raspolaganju imati cijeli stručni tim kako bi iu svakom trenutku znali kao napredovati, što im ide dobro, na čemu moraju poraditi te kako izgleda njihov trenutni razvojni put, kao i planovi za budućnost.

Nakon ICT Akademije i Magenta Jump In studentske prakse kroz koje smo primili više od 2.000 prijava zainteresiranih studenata odlučili smo pokrenuti Magenta LogIn, naš dosadašnji najopsežniji program koji sudionicima pruža mogućnost rada na modernim tehnologijama, stjecanje ključnih znanja kroz praksu te se stalno zapošljava nakon pripravništva. Vjerujemo u veliki potencijal mladih ljudi i želimo im dati priliku da dokažu za ono što su sve sposobni i da ih nakon prakse čeka prvi posao s kojim će početi graditi karijeru u ICT industriji“, izjavila je Anamarija Minarski, direktorica odjela za zapošljavanje, upravljanje učinkom, razvoj i iskustvo zaposlenika u Hrvatskom Telekomu.

Prijave za Magenta Prijava otvorene su do 15. ožujkaa zainteresirani se mogu prijaviti putem poveznice. Svi kandidati će prvu povratnu informaciju dobiti u roku od 24 sata od prijave.

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr