Supruga Brucea Willisa poručila pratiteljima: Predugo šutim, ali uvijek ću se zalagati za muža!

ŽELI PODIĆI SVIJEST O DEMENCIJI

Foto: instagram/PROFIMEDIA/REUTERS/kolaž

Mnogi govore o tome kako se Emma trudi dobiti svojih pet minuta slave zbog Brucee. Sada se obratila javnosti i rekla kako će se uvijek truditi za svog supruga

Manekenka Emma Heming Willis (44), supruga glumca Brucea Willisa (67) objavila je video na Instagramu u kojem je govorila o tome kako mnogi misle kako se pokušava promovirati objavama o zdravlju supruge.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Upravo sam vidjela da mnogi govore o tome kako se trudim dobiti svojih pet minuta slave. Odlično, znači da me slušate. Zato ću sada iskoristiti tih svojih pet minuta, samo što ću ih produžiti u 10. Uvijek ću se zalagati za svog muža – rekla je Emma te dodala:

– I kad smo već kod toga, cilj mi je podići svijest o demenciji i njegovateljima koji su naši neopjevani heroji. Želim svoju tugu i svoj bijes preusmjeriti u nešto dobro. Predugo sam šutjela – objasnila je.

Fotografija: John Nacion/starmaxinc.com

Ubrzo su joj u komentarima pratitelji pisali poruke podrške.

‘Ponosna sam na tebe’, ‘Bravo, fantastična si’, ‘Postajem sve veći i veći fan ove žene’, ‘Dosta što se bori s muževom bolešću, još se mora boriti s hejterima’ – pisali su fanovi.

Fotografija: John Nacion/starmaxinc.com

Nedavno je Emma zamolila javnost da imaju više razumijevanja za Brucea i njegovo trenutno stanje. Zamolila je da prestane ‘tražiti ekskluzivu’ od njega.

– Znam da je to vaš posao, ali možda bi se trebali maknuti. Molim vas, nemojte vikati na mog supruga, ispitivati ​​ga kako je ili bilo što drugo. Prestanite. Dajte mu prostora. Dopustite našoj obitelji ili bilo kome tko je s njim taj dan da ga sigurno dovedu od točke A do točke B – rekla je ranije.

Fotografija: John Nacion/starmaxinc.com

Podsjetimo, glumcu je prošle godine dijagnosticiran poremećaj sposobnosti govora – afazija, a prošli mjesec njegova je obitelj otkrila kako glumac boluje i od demencije.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr