Crveni i plavi tim u 'Survivoru' bore se za imunitet, Anja: 'Još nismo pokazali puni potencijal'

PLEMENSKI IMUNITET

Foto: Nova TV

Pobjedu će odnijeti onaj koji prvi osvoji osam boda, a utrka će biti tijesna i neizvjesna do samoga kraja

Nakon što su izgubili plemenski imunitet i jednog nominiranog člana, odlučili su se za dvoboj u ‘Survivoru‘, crvenim tim zagrizao je za pobjedu više nego ikad.

– U dosadašnjim utakmicama nismo pokazali puni potencijal. Ne mislim da smo neorganizirani, samo se možda još nismo u potpunosti prilagodili svemu i danas će biti prijelazna točka kada će se promijeniti. Ne želimo se naći u situaciji da budemo na plemenskom vijeću kao prošli put – rekla je Anja.

Foto: Nova TV

Iako se Mihaela pojavila se na plemenskom vijeću, ni ona još nije spremna pridružiti se igri Alexa koji je zbog zdravstvenih problema napravio pauzu. Za iduću utakmicu potrebno je imati snagu, izdržljivost, ali i maksimalnu koncentraciju. Nova i naporna obuka uključivala je plivanje i propuštanje kroz niz prepreka.

Pritom su natjecatelji trebali uzeti u obzir da su neki dijelovi poligona zajednički i od velike je važnosti tko će kroz određeni prepreku prijeći prvi. Kada dođu do kraja poligona, njihov je zadatak bio da oslobode koš s 30 loptica i sve ih ubace u kutiju koja se nalazila na cilju. Ako im je loptica ispala na putu do cilja, morali su se vratiti na početnu poziciju. Svaki natjecatelj koji je prvi završio igru ​​iu ovom nadmetanju jedan na jedan podignuo zastavicu u boji svog tima donio je bod svoje ekipe.

Foto: Nova TV

Pobjeđuje pleme koje prvo osvoji osam bodova. U prvom krugu ove morske avanture natjecali su se za totem plemenskog imuniteta Eneja ja Marko, a tijekom cijelog poligona Marko je bio brži, pa je tako i završio prije nego Enea koji se vidno iscrpio. Potom su snage u tijesnoj utrci odmjeravale Marina ja Natašaa na kraju je za dlaku pobjedu odnijela Marina. Bojan je išao protiv Filipa iu jeku igre udario glavom u jednu drvenu prečku. Na kraju je Bojan ipak do cilja došao brže, ali zbog rane na glavi pružena mu je liječnička pomoć. U nadmetanju Nore ja Zmajpobjedu je za crveni tim odnijela Draga, dok je Nora u jednom trenutku izgubila ravnotežu, a time i vrijedne sekunde.

Foto: Nova TV

Vidjeli smo utrku još tri para te rezultat od četiri naprema tri za crveni tim. Budući da pobjeđuje onoga koji prvi dobije osam bodova, utrka je tijesna i bit će neizvjesna do samoga kraja. Tko će na svom otoku ovoga puta odnijeti totem za plemenski imunitet doznat ćemo u novoj epizodi Survivora.

Foto: Nova TV

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr