Pamela Badžek (@august_xvi) otkrila nam je svoje omiljene beauty proizvode

No dosta o Pamelinom privatnom životu. Ono što nas je privuklo je pažljivo posložen Instagram profil. On je prepun modnih kombinacija koje želimo iskopirati, a tu su i beauty lookovi koji su uvijek nekako minimalistički, a odišu elegancijom i klasikom. Pamela preferira prirodan i dewy izgled, tako da na njezinim fotografijama uvijek do izražaja dolazi njegovana koža. Osim toga, u prvom planu često je i njezina kosa.

Zbog svega nabrojanog Pamela nam se savršeno uklopila u ovu rubriku. Od nje modnu i beauty inspiraciju na dnevnoj bazi dobiva više od 70.000 pratitelja, a među njima smo i mi. U nastavku donosimo njezine beauty favorite.

Pamelina bogata kolekcija ljepote

“Ponekad mi se čini da je ponuda u mom beauty ormariću sramotno velika, ali s druge strane to je neka moja ljubav i zadovoljstvo i iskreno uživam isprobavajući nove proizvode iu nekom self care ritualu. To je moj način punjenja baterije. Gotovo kada je riječ o makeupu. Kod skincarea nisam toliko sklona eksperimentiranju, imam neke favorite kojima sam godinama vjerna, a povremeno odlučim u rutinu uvesti nešto novo”, kaže nam na početku.

Kemijski pilot

Pamela je na prvom mjestu navela kemijski piling za lice. Konkretno ističe losion P50 brenda Biologique Recherche.

Više o temiIzvor: Journal.hr