Pevex i Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela potpisali su sporazum o suradnji

„Simbolično rečeno, za vlasnike naših hotela nakon nekoliko „mršavih“ godina izazvanih pandemijom prije nama su „debele“ godine. Hrvatska je jedna od najatraktivnijih destinacija, prema trenutnom bookingu u obiteljskim i malim hotelima očekuje nas rekordna turistička godina, ali i novi investicijski ciklusi“istaknuo je predsjednik Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela Šime Klarić na potpisivanju sporazuma o suradnji s Pevexom u zagrebačkom hotelu As.

Dodao je kako za nove investicije vlasnici obiteljskih hotela trebaju snažne i kvalitetne partnere koji mogu odgovoriti na sve njihove zahtjeve. Takvog partnera prepoznali su u Pevexu koji ima široku mrežu trgovine raspoređenu po čitavoj Hrvatskoj, bogatu ponudu proizvoda i brojne pogodnosti.

Pevex u svom klubu partnera već ima oko 57,5 ​​tisuća poduzetnika i obrtnika, a dio vlasnika obiteljskih i malih hotelijera već surađuje s njima pa se ovo partnerstvo prirodno nametnulo.

Suradnjom s Udrugom obiteljskih i malih hotela Pevex povećava broj zadovoljnih veleprodajnih kupaca te postaje siguran, povoljan i poželjan partner za više od 200 članova, vlasnika hotela koji osiguravaju na jednom mjestu sve potrebno za izgradnju, uređenje i opremanje objekata. Potpisivanjem sporazuma o suradnji sa svim kupcima, članovi Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela ostvaruju pogodnosti na sav Pevexov bogat asortiman od 65 tisuća artikala. Zahvaljujući izvrsnoj suradnji s više od 450 domaćih i inozemnih dobavljača Pevex članovima Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela pruža povoljnu te lakšu dostupnost robe uz istodobno jačanje partnerskih odnosa“, istaknuo je predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo te najavio otvaranje novog prodajnog centra u Poreču.

Zelena transformacija malog hotelijerstva

Obiteljski i mali hoteli najčešće se nalaze u manje razvijenim destinacijama, a čak četvrtina ih je na kontinentu. U svojoj ponudi naglasak stavljaju na izvorno, domaće i zdravo, čuvaju baštinu i prostor kao resurs, a od prošle godine, u skladu sa zelenom i digitalnom transformacijom, svojim članovima koji zadovoljavaju stroge kriterije održivog poslovanja nude prestižni eko certifikat.

„Zeleno poslovanje postalo je nužnost ne samo zbog zahtjeva naših osviještenih gostiju za ekološki prihvatljivim smještajem, nego i zbog velikih ušteda za hotelijere, no zelena i digitalna transformacija podrazumijevaju i znatna ulaganja u objekte. U tom smislu iznimno nam je važna podrška kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti, ali i podrška našeg generalnog partnera Pevexa koji je prepoznao i ovaj projekt. Cilj nam je da u suradnji s Pevexom potaknemo sve obiteljske i male hotele na

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr