'RASTE NEIZVJESNOST OKO VLAŠIĆEVE BUDUĆNOSTI' Talijani ne prestaju pisati o Vatrenom, kriza trese klub

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ IL

Financijski problemi Torina uvelike diktiraju sudbinu Ivana Jurića i Nikole Vlašića u talijanskom velikanu. U zapetljanoj priči spominje se iIgoreTudorkao želja Torinjana, no krenimo redom.

Prema pisanju lokalnog torinskog medija Toro, klub će teško pronaći 15 milijuna eura za otkup Vlašićevog ugovora. Podsjetimo, West Ham ima ugovor Nikole Vlašića te je bivši kapetan Hajduka u Italiji na posudbi.

Jurić ne krije da želi zadržati Vlašića i nakon završetka sezone, nikakvi financijski problemi taj potpis dovode u pitanje. U redovima Torina nalazi se iAleksej Mirančuk(posuđen iz Atalante), koji se također iskazao i trebao bi biti napadačka opcija i iduće sezone.

Veliki iznosi

E, sad tu nastaje problem. Jurićeva želja su obojci, a za ruskog napadača potrebno je izdvojiti 12 milijuna, a uz dodatne financijske obveze prema Ivanu IlićujaNemanja Radonjićklupska sredstva poprilično su ograničena.

“Više sam nego ambiciozan. S moje strane postoji želja da se prate Jurićeve ideje. Morat ćemo razmotriti što možemo učiniti, svijet nogometa u teškoj je fazi” rekao je predsjednik kluba Urbano Cairo koji se na početku sezone nekoliko puta posvađao s hrvatskim stručnjakom.

“Ne želim izgubiti igrače koje imam. Ako zadržimo ove djece i dodamo poneko pojačanje, onda ostajem s velikom snagom, uvjerenjem i ponosom. Kad izgubim sedam igrača, kao prošlog ljeta, onda su stvari mnogo teže i osuđeni ste boriti se za sredinu ljestvice” rekao je nedavno Jurić.

Prema svemu sudeći Jurić bit će trener i sljedeće godine, ali tko zna, u nogometu je sve moguće.

Autor:Dnevno.hr/ IL

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr