'CIJELO VRIJEME SMO JU MORALI BODRITI' Zagrepčanka otkrila kako je surađivati ​​s Lady Gagom, Duom Lipom, Samom Smithom…

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr F.Š.

Tridesetšestogodišnja Zagrepčanka Petra Hajduk već godinama u Londonu gradi svjetsku karijeru profesionalne plesačice i modela. Njoj se dogodilo ono o čemu mnogi mogu samo sanjati: suradnje i nastupi sa svjetskim zvijezdama poput Cheryl Cole, Lady Gage, Dua Lipe te Sama Smitha.

“Svaki put kada radim s nekim velikim zvijezdama, to mi je nezaboravno iskustvo. Zanimljivo mi je kako svaka ta zvijezda radi na neki svoj način i ima drugačiji karakter. Npr Lady Gaga dođe na set tako samouvjerena, odradi sve što treba s takvom lakoćom. Uvijek bi se željela i napravila sjajnu atmosferu. S Cheryl Cole sam nastupala na X Factoru i također je jako profesionalna i simpatična, međutim svaki put kada bi izašla na scenu, baš bi ju oprala nervoza. Zamolila bi nas plesačice da budemo uz nju, da napravimo neku dobru vibru oko nje i da ju hrabrimo. Tako je i bilo, cijelo vrijeme smo ju morali bodriti” ispričala nam je Petra.

U ples se zaljubila još u vrtiću. Krenula je sa suvremenim plesom i baletom, a kasnije je ušla u svijet jazza i hip-hopa. Osim što pleše, Petra se bavi i modelingom te ističe kako obožava taj posao jer joj pruža nebrojene mogućnosti transformacije. Uz sve to, pojavilo se iu nekoliko filmova, au listopadu prošle godine na Netflix je stigao film “Škola dobra i zla” u kojem se pojavljuje uz Charlize Theron. Trenutno radi na još jednom velikom filmu, no detalje ne smije otkriti.

“Škola dobra i zla se snimala u doba Covida i imala sam puno sreće što smo to uopće mogli snimati s obzirom da je sve bilo zatvoreno. Nisam se imala prilike družiti s ostalim glumcima što mi je naravno žao jer su bila velika imena u igri. Samo bi se ovako pozdravili i vidjeli u prolazu” kaže Petra.

Da biste uspjeli u plesnom svijetu Londona, važno je imati agenta koji će vas slati na različite publike, upravo tako Petra i dolazi do velikog angažmana. Neke od audicija su zatvorene i možete im pristupiti samo ako poznajete ljude, dok na one otvorene može doći tko god želi. Petra kaže da joj je promjena imidža uvelike pomogla u strelovitom uspjehu te da je više angažmana počela dobivati ​​onda kada se ošišala na kratko.

“Imala sam dugu kosu i izgledala sam kao devedeset poslije ostalih djevojaka. Onda sam radila posao za jednog frizera koji me potpuno ošišao i ofarbao, napravio mi je stvarno ludu frizuru. Onda sam počela puno skakutati po audicijama i koreografi su me počeli više primjećivati“, kaže Petra.

Jedan od najdražih angažmana joj je onaj u spotu Sama Smitha ne sumnjamo da ćemo imati priliku vidjeti još u mnogim sjajnim stvarima.

Autor:Dnevno.hr F.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr