Ukrajinka se stalno žalila na ozljede pa pobijedila Vekić: Hrvatici joj odbila pružiti ruku!

POGLEDAJTE VIDEO

Foto: Sport klub

Lesja Curenko tijekom gotovo cijelog meča žalila se na ozljede i grčeve kada bi izgubila poen, no nedugo nakon toga igrala bi se kao da se apsolutno ništa nije dogodilo. To je očito isprovocirao Donnu

Donna Vekić je prije pet dana osvojila Monterrey i došla do prvog trofeja nakon godinu dana suše, ukupno četvrtog u karijeri. Igrala je ponajbolju tenisku karijeru, s pravom se nadala velikom rezultatu na Masters 1000 turniru u Indian Wellsu, no nažalost, ispala je već u drugom kolu.

Ukrajinski kvalifikacijski Lesja Curenko, 95. tenisačica svijeta, slavila je nakon dva sata igre rezultatom 2-6, 6-2, 6-2. Dok je Ukrajinka slavila pobjedu, ljutita Donna odjurila je do svoje klupe kako bi spremila stvari u torbu. Tsurenko je došla do mreže, s namjerom da se rukuje s hrvatskom tenisačicom, no Vekić ju je ignorirala, što je publika popratila zvižducima.

Fotografija: JAIMI JOY

Definitivno nisu fair-play maniri koje bismo htjeli gledati u sportu, no Donna je bila isprovocirana ponašanjem ukrajinske tenisačice. Ona se, naime, tijekom gotovo cijelog meča žalila na ozljede i grčeve kada bi izgubila poen, no nedugo nakon toga igrala bi se kao da se apsolutno ništa nije dogodilo. Letjela bi terenom i zabijala winere, puna snage. Očito pomno smišljeno kako bi protivnicu izbacila iz ritma. Uspjelo joj je.

Fotografija: JAIMI JOY

To je očito isprovociralo hrvatsku tenisačicu. Kako god, to nikako ne opravdava njezinu reakciju na kraju meča, ali ni ponašanje Curenka nije bilo za pohvalu.

Video pogledajte OVDJE

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr