VIDEO Bernabeu se naklonio majstoru: Modrić dobio ovacije

ČUDESNE SCENE

Foto: JUAN MEDINA

Neki navijači bili su prvi put na utakmicu. Neki možda i posljednji. Bila je ovo savršena prilika pozdraviti jednog od najvećih veznjaka u povijesti nogometa

Nogometaši Real Madrid su s 3-1 pobijedili Espanyol pa u 25. kolu La Lige smanjili zaostatak za vodećom Barcelonom. Bodovna razlika dva najveća rivala sada je na šest s tim da Barca tek igra svoj susret protiv Athletic Bilbaa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Real je gubio pa preokrenuo u prvom dijelu. Viniciusov Gol je bio odličan, ali asistencija Tchouaménija za Militaau modrićevskom stilu oduševila je navijače.

Upravo je Luka Modrić igrao do 72. minute, a mladi Francuz je nakon utakmice rekao da od Modrića puno uči na treninzima.

Iako ovu utakmicu nije asistirao niti zabio, Modrić je opet bio na razini i odigrao je standardno dobro. Što je i domaća publika na Santiago Bernabeuu znala cijeniti.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Pa su navijači na velebnom stadionu ostali na nogama kada je Luka izlazio te su ga pozdravili velikom pljeskom. Neki su prvi put na utakmicu. Neki možda i posljednji. Bila je ovo savršena prilika pozdraviti jednog od najvećih veznjaka u povijesti nogometa.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr