Momčilo Otašević ispričao kako je izgubio 10 kilograma: Posao i strka. Ne stignem nekada jesti

TAJNA VITKE LINIJE

Foto: Josip Regović/PIXSELL/Privatni Album/Kay Nietfeld/DPA

Glumac je ispričao i kako mu izgleda dan, a nakon što su brojni primijetili da je smršavio, otkrio je tajnu svoje linije

GlumacMomčilo Otašević (33) bio je gost emisije ‘Zdravlje na kvadrat’ na čije je snimanje stigao ravno s glumačkim setom, a gledateljima je otkrio kako izgleda dan u njegovom životu.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Obično se budim oko 06:40. Na Velesajmu sam, tamo gdje je studio oko 7, au 07:15 je akcija. Ja do tada vozim, šminkaju me, obučen sam, ali spavam – priznao je glumac.

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Mnogi su u posljednje vrijeme primijetili kako je Momčilo smršavio.

– Pa izgubio sam desetak kila zadnjih par godina. Smijem li to reći? 77 kilograma imam u vrh glave! A imao sam nekad 86 i tada sam mislio da mi fale tri kile. Posao, frka-trka, obaveze. Dogodi se često da ne stignem pojesti. Evo danas sam pojeo pola ručka i onda smo rekli krećemo na set. Onda sam drugu polovicu uzeo sa sobom i doslovno je pojeo dva metra od seta. Sakrio se iza jednog ugla i tu ono brzinski pojeo to što sam imao i nastavio snimati – ispričao je.

Otkrio je i kako stoji s vježbanjem.

– Uskoro peti put po redu krećem vježbati – našalio se glumac.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/PIXSELL

Momčilo je komentirao i voli li depilacije i kozmetičke tretmane, ili se ipak drži klasike.

– Tu sam neki staromodan tip. Nisam od depilacije. Možda neko skraćivanje da, ali nisam od odlaska u salon i nečeg takvog – priznao je.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr