(VIDEO) MLADA FRANKA NIJE HTJELA NOGOMETAŠA! Danas sa suprugom šeta špicom, a nekoć to nije ni zamišljala: 'Volim štrebere'

Foto: YouTube Screenshot/Cropix

Autor: Dnevno.hr/KV

Subotnje jutro idealno je vrijeme za šetnju zagrebačkim ulicama i trgovima, a uputite li se u sami centar, vrlo moguće da ćete sresti poznata hrvatska lica. Među mnogima na jutarnjoj špici našli su se Franka Batelić (30) i Vedran Ćorluka (37), koje dugo nismo vidjeli zajedno u javnosti.

Supružnici su u šetnji poveli i svog trogodišnjeg sina Viktora.

Foto: Josip Moler / CROPIX

Pjevačica je pažnju plijenila svojim crvenim kaputom, a njezin suprug bio je u potpunom ležernom izdanju. U naručju je većinu vremena nosio svoga sina, dok je kćerkica Greta ovoga puta ipak ostala kod kuće.

Foto: Josip Moler / CROPIX

Podsjetimo, pjevačica i umirovljeni nogometaš su u braku od 2018. Vjenčali su se u malenom istarskom mjestu Bale nakon šest godina veze.

Foto: Goran Šebelić / CROPIX

Prije nešto više od tri godine postali su roditelji, kada su dobili sina Viktora. U studenom prošle godine dobili su kćer Gretu, koja je upotpunila njihovu obitelj.

Zanimljivo je da je prije 14 godina Franka u jednom intervjuu kazala kako voli štrebre te da između “skejtera” i nogometaša ne bira ni jedno ni drugo. Ipak, tri godine kasnije, našla se u vezi s tada još aktivnim nogometašem, koji je na kraju postao suprug i otac njezine djece.

Autor: Dnevno.hr/KV

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr